Empresaris de Roses ja poden donar a conèixer les seves ofertes de treball per al Workshop de 2015

Workshop de Roses

Workshop de Roses de 2014 / Foto: arxiu

S’obre el termini per rebre les ofertes de treball del proper Workshop a Roses de cares a la temporada d’estiu

Workshop de Roses
Workshop de Roses de 2014 / Foto: arxiu

Els empresaris rosincs interessats a participar en el workshop 2015 que els departaments de Joventut i de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses organitzaran el 24 d’abril, poden presentar les seves ofertes de treball al CAR de Roses entre els propers 23 i 31 de març. Amb aquesta activitat, el consistori vol facilitar la contractació de joves amb edats compreses entre els 16 i els 30 anys de cares a la propera temporada d’estiu, concentrant en un mateix espai i dia oferta i demanda.

El format “workshop” consisteix en la realització d’una roda d’entrevistes, concentrades en un dia i un espai concrets, durant les quals els empresaris poden conèixer personalment als demandants de feina i parlar amb ells sobre les tasques a desenvolupar, la durada dels contractes i les condicions de les ofertes, així com copsar de primera mà quines persones poden reunir un millor perfil per als llocs de treball disponibles.

L’experiència ve avalada a Roses per l’èxit de les sessions organitzades durant les tres campanyes anteriors. L’any 2012 van participar en la convocatòria una setantena de joves que buscaven feina per a la temporada d’estiu, mentre que els llocs de treball ofertats van ser de 10. Per la seva banda, l’estiu 2013 es van rebre 129 currículums i van ser coberts un total de 17 llocs de treball. El passat estiu, el nombre de places cobertes va ser de també de 17, presentant-se a la convocatòria una setantena de joves.

L’ajuntament està enviant circulars a empresaris i comerciants del municipi informant de la nova convocatòria. Els empresaris interessats a participar en aquesta iniciativa, poden adreçar-se al CAR Jove de Roses, ubicat al número 39 de la Gran Via Pau Casals (telèfon 972 15 08 88, correu electrònic: joventut@roses.cat), on poden presentar les seves ofertes i necessitats de personal.

Posteriorment, entre el 7 i el 17 d’abril, serà el termini en què els joves d’entre 16 i 30 anys interessats a optar a algun dels llocs de treball ofertats, podran presentar també el seu currículum a les instal•lacions del CAR. La sessió de workshop pròpiament dita, on es realitzarà el torn d’entrevistes, tindrà lloc el dia 24 d’abril.