En Jan Botello i la Mònica Martínez són els millors dibuixants de la Piscina de Roses

VIII Concurs de dibuix de la Piscina de Roses

La Mònica Martínez i en Jan Botello mostrant amb l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, els seus dibuixos guanyadors

En Jan, de 4 anys, i la Mònica, de 6, van ser els guanyadors del VIII Concurs de dibuix de la Piscina de Roses

VIII Concurs de dibuix de la Piscina de Roses
La Mònica Martínez i en Jan Botello mostrant amb l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, els seus dibuixos guanyadors

Ahir a la tarda es va portar l’entrega dels premis del VIII Concurs de dibuix que organitza la Piscina de Roses per l’època de Nadal entre els usuaris i abonats més petits, és a dir els infants.
Un certamen que enguany ha tingut la participació d’un total de 72 nens i nenes en les dues categories convocades. 39 es van presentar a la Infantil, per a mainada d’entre 3 a 5 anys, i 33 a la de Primària, dirigida a joves d’entre 6 i 11 anys.

I el dibuix realitzat pel petit Jan Botello, de 4 anys, va ser escollit el guanyador de la seva categoria. Una dibuix en el que va dibuixar “un Papà Noel, un arbre de Nadal i estrelles”, va explicar en Jan, que va respondre amb un contundent “SÍ”, quan se li va preguntar si l’havia fet ell sol, tot i que després de preguntar-li: “no t’han ajudat el papa i la mama?” va afirmar amb un tímid “sí”, tot i que la seva mare present a l’acte va assegurar “que l’havia fet sol”. I a la pregunta de si l’havien agradat els regals per haver guanyat el concurs, el jove Jan Botello va respondre un contundent “Siiiiiiiiiiiiiiiiiiií!!”

I la Mònica Martínez va ser la guanyadora de la categoria de Primària amb un dibuix en el que ha representat “un cagatió amb un Papà Noel que estant fent una cursa acompanyats d’un ninot de neu i un arbre de Nadal ple de regals”, va explicar la guanyadora.
Una guanyadora que té molt bones qualitats com a dibuixant, ja que la Mònica va ser una de les guanyadores del VIII Concurs de Punts de llibre organitzat per la Biblioteca de Roses.

Tot dos guanyadors del VIII Concurs de dibuix de la Piscina de Roses es van endur com a premi un lot de material de dibuix i un curs trimestral de natació gratuït, que van ser lliurats per l’alcaldessa Montse Mindan.
Cal destacar que els dibuixos guanyadors són utilitzats per la Piscina de Roses com a nadales felicitar aquestes festes de Nadal als seus usuaris i abonats.

Procés de selecció dels guanyadors del VIII Concurs de dibuix de la Piscina de Roses

El personal de la Piscina de Roses són els encarregats, en una primera selecció, de valorar totes les obres presentades al concurs, per decidir els tres finalistes de cada categoria.
I un cop designats els 6 candidats que poden optar al premi, 3 per categoria, és la Comissió Executiva de PRODER (Promoció i Desenvolupament de Roses), formada per l’alcaldessa Montse Mindan, Pere Juanola i Manel Escobar, els que decideixen els guanyadors.

I els dibuixos d’en Jan Botello i la Mònica Martínez són els que més van agradar a Mindan, Juanola i Escobar.