En poc més de dues hores Joventut Rosinka tanca les inscripcions per a la 3ª edició del Correbars Rosink

III Correbars Rosink

La participació s’ha limitat a 250 participants per qüestions d’organització, però Joventut Rosinka valora ampliar les inscripcions

III Correbars RosinkEls responsables de Joventut Rosinka fa feia dies que venia anunciant que el 17 de març, ahir, s’obririen al Facebook de l’associació la llista d’inscripcions per participar al Correbars Rosink que se celebra per diferents bars i restaurants del municipi.

I en poc més de dues hores van arribar al màxim de participants establert, 250 persones, “un èxit total, estem súper sorpresos, esperàvem que la gent s’aniria apuntat al llarg de la setmana fins arribar als 250, però en dues hores vam haver de tancar llistes”, ha assenyalat el president en funcions de Joventut Rosinka, Basel Junaidi.

Possibilitat d’ampliar la llista de participants

Segons Junaidi hi ha “més de 50 joves en llista d’espera”, per aquest motiu la Junta de l’associació vol fer una assemblea “per valorar si és factible ampliar  la llista d’inscrits, perquè van posar un límit de 250 persones per poder gestionar bé el Correbars i que l’organització sigui fluida”.

El preu per participar és de 18 euros, que inclou la samarreta de recordatori del III Correbars, la batukada que enguany ve d’Olot, el sopar i, evidentment, les consumicions a la llista del bars i restaurants que s’adhereixin a la iniciativa.

Basel Junaidi ha assenyalat que la llista de locals de la restauració encara no està confirmada, però que segurament seran els que van participar l’any passat, “més algú altre que vulgui adherir-se”.

La III edició del Correbars Rosink serà el diumenge 20 d’abril

El Correbars Rosink es desenvoluparà el proper 20 d’abril i s’encetarà, com l’any passat al Bar Pescadors del Port Pesquer, i està previst finalitzar-lo a les 21:00 hores a la platja de Santa Margarida, concretament al Xiri d’Akells, on s’oferirà un sopar als participants consistent en una butifarrada i pinxada popular amb l’acompanyament de la música d’un DJ. “La decisió d’acabar el Correbars en un xiringuito de la platja és per la necessitat de trobar un lloc per poder encabir a un grup tan gran de gent”, ha afirmat el president en funcions de Joventut Rosinka.

Curosos amb no destorbar el trànsit de Roses durant l’organització del Correbars

Dos-centes-cinquanta o més persones juntes passejant i anant de festa pel poble pot generar algun problema en quant a la circulació de vehicles. Per això, Basel Junaidi, remarca que “volem ser curosos amb aquesta possibilitat, per la qual cosa els bars que mirem que participin són aquells que ubicats per la ruta peatonal que volem fer, i així no crear problemes de circulació”.

En definitiva, el que volen els responsables de Joventut Rosinka és que el Correbars Rosink no només sigui un èxit de participació, sinó també d’organització.