Cinema a la Fresca

‘En Pol té TDAH’, llibre de l’Anna Rocafort que presentarà aquest dissabte a Roses

En aquest llibre, que es tracta d’un conte, la seva autora deixa palès que el Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH) no és dolent, ans al contrari, és un súper poder

Anna Rocafort, graduada en Educació Infantil per la Universitat de Girona i amb un Màster Neuro-educació per la Universitat Complutense de Madrid, presentarà aquest dissabte, 6 de juliol, el seu primer llibre: ‘En Pol té TDAH’, i ho farà al Restaurant Can Cervera (a tocar el safareig municipal), a les 19 hores.

‘En Pol té TDAH’ és un conte infantil creat per Rocafort “amb la intenció de transmetre els valors d’empatia, de saber-se posar en el lloc de tots els infants que conviuen amb aquest trastorn i de normalitzar-lo, ja que tenir TDAH no és dolent, és més, és un súper poder!”, ha afirmat l’educadora i escriptora.

La presentació del llibre anirà acompanyada de propostes de neuro-jocs per estimular els infants amb TDAH.

Anna Rocafort Camafreita

L’Anna Rocafort Camafreita va néixer en la localitat de Cadaqués, però va passar la seva infància a Roses, i actualment resideix a la ciutat de Girona, on exerceix la seva vocació.

Va estudiar el Grau de Mestra d’Educació Infantil en la Universitat de Girona, i a continuació, va estudiar un Màster en Neuro-educació en la Universitat Complutense de Madrid.

Actualment exerceix com a mestra d’educació infantil en un centre educatiu a la ciutat de Girona. Com a tal, coneix la importància dels contes, tant per a vivenciar com per a connectar els aprenentatges, i és un dels seus recursos favorits a l’aula.