En temps de pandèmia la Cursa de la Dona de Roses es fa més gran amb una edició de ‘Mar i Muntanya’

La 14ª edició de la Cursa de la Dona oferirà enguany dos recorreguts, un vora mar i l’altre per la muntanya 

Degut a la crisi sanitària, l’any passat la Cursa de la Dona es va haver de reinventar per poder continuar amb la recaptació de diners en favors dels malalts i familiars oncològics de la Fundació Roses Contra el Càncer, ja que, com va dir el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre, “el càncer no s’atura i la Fundació necessita obtenir recursos econòmics per continuar ajudant a la gent que pateix la malaltia”. 

Enguany, com la maleïda pandèmia continua acompanyant les nostres vides, la 14ª Cursa de la Dona, tornarà a oferir el mateix format que al 2020, però a més, presenta una novetat que encara fa més gran aquesta cursa solidària-esportiva. “Sí, perquè en aquesta catorzena edició s’ofereixen dos recorreguts, un el mateix que l’any passat pel passeig marítim, i l’altra que passa per dins els Parc Natural, ja que sortint del Club de Tennis s’anirà cap als sorrals per tornar després al punt de partida”, ha desvetllat el president del Club Atletisme Roses. 

Tots dos circuits, que estaran convenientment senyalitzats i marcat pels punts quilomètrics, es podran realitzar al llarg de 16 dies, del 25 de setembre al 10 d’octubre, és a dir, que hi ha tres caps de setmana, per aquells que no puguin fer-ho de dilluns a divendres, per participar a la 14ª edició de la Cursa de la Dona. 

El circuit del passeig marítim té la distància de tota la vida de la Cursa de la Dona, és a dir, 5 quilòmetres, en canvi, el que passar pel Parc Natural té una llargària de 8,5 quilòmetres, “és una mica més llarg, però molt planer per a que tothom, petits, mitjans i grans el pugui fer igualment”, ha assenyalat Pere Sastre, el qual indica que els organitzadors, el Club d’Atletisme i la Fundació Roses Contra el Càncer, l’ofereixen per “convidar a la gent a fer esport en una causa solidaria com aquesta, envoltat de mar per una banda, i de muntanya per l’altre costat”. 

Sense els patrocinadors, no seria possible celebrar la Cursa de la Dona 

El president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre, ha volgut “agrair a tots els patrocinadors que col·laboren amb la Cursa de la Dona, perquè sense ells no seria possible organitzar-la any rere any ni assolir l’èxit que està obtenint en cada nova edició”.

Donatiu i recollida de samarretes

Per apuntar-se a la 14ª edició de la Cursa de la Dona només cal entrar a https://fundacioroses.org/

Un cop a la web de la Fundació s’haurà de fer un donatiu de 10€ en el moment d’inscriure’s, amb el qual es rebrà un comprovant que dona dret a rebre la samarreta d’aquesta nova edició de la Cursa de la Dona.
Amb aquest comprovant s’ha d’anar a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer (C/Pescadors, 13)  per recollir la samarreta, la qual, per seguir el protocol de seguretat de la Covid-19 s’ha establert els següents dies i horaris entre el 13 de setembre i el 8 d’octubre:

  • Dimarts, dimecres i dijous de 15 a 19 hores

Durant la recollida de les samarretes s’han de respectar les mesures de seguretat, higiene i distanciació social.
La samarreta no es podrà emprovar, per això consulteu a la web de la inscripció les mides de les samarretes per tal de saber la talla que us convé.
Destacar que una persona pot recollir varies samarretes presentant els respectius comprovants de la inscripció.

Foto amb l’etiqueta #14cursadeladonaroses

Des de les dues entitats organitzadores de la Cursa de la Dona de Roses es fa una crida a als participants a que es facin fotos i les pengin a les xarxes socials amb l’etiqueta #14cursadeladonaroses per fer-la visible arreu del món.

Exit mobile version