Roses Cultura

En un temps de gairebé post pandèmia la Sant Tornem-hi viurà durant el Carnaval de Roses una època post apocalíptica

Carnaval de Roses 2022
Aquest dos integrants de la Colla Sant Tornem-hi ja van ser Reis del Carnaval de Roses el 2019, i ara volen guanyar un Oscar... Per demanar que no quedi!

Official Dealer Gas Monkey Garage

Els membres de la colla Sant Tornem-hi desfilaran disfressats de personatges malvats de Mad Max

La colla Sant Tornem-hi, a un dia de començar les desfilades del Carnaval de Roses, encara no s’ha posat a treballar en la seva carrossa. Cosa estranya, perquè sempre són dels primers en posar-se mans a l’obra per lluir una bona decoració…
Bé, parlem de la Sant Tornem-hi com una colla, però en realitat, si ens cenyim al treball de la carrossa, hauríem de parlar d’en Miguel Muñoz, perquè és el que gairebé de manera exclusiva s’encarrega de la decoració. I si parlem de la disfressa, aquí entra la Laura Cámara, que és la cosidora “oficial” de la colla. Si no fos per ella, els membres de la Sant Tornem-hi desfilarien nus…
Potser, per això, els van fer Reis del Carnaval de Roses del 2019 a tots dos…

“El temps no ens donava per fer una carrossa maca, som una colla de sortir a lluir al Carnaval i hem preferit sortir a desfilar acompanyats d’un vehicle per poder portar una mica de menjar i abric per la mainada”, ha explicat el cap de colla, Miguel Muñoz, que tot i que no ho ha dit, dins el cotxe també porten beguda.

Sí que és veritat que és un colla que surt a les desfilades a lluir tant la carrossa com la disfressa. Encara es recorda aquell any on es va produir la major injustícia, no del Carnaval de Roses, sinó de la història de la humanitat, quan no els hi van concedir el primer premi (no recordem si a la carrossa, si a la disfressa o si per ser els millors en fer el pi). Va esdevenir una qüestió d’Estat la reparació d’aquella injustícia, i tot i que el cas va arribar al Tribunal de la Haia encara continua sense resoldre’s…

I com no porten carrossa, sinó un vehicle, els membres de la colla Sant Tornem-hi desfilaran “disfressats dels personatges dolents de la pel·lícula de Mad Max”, ha desvetllat Muñoz, per afegir la Laura que “com estem en una època de post pandèmia volem anar de post apocalíptics i com en Mad Max els cotxes tenen el seu protagonisme, doncs ja ens va bé portar un vehicle”.

Vale, però els cotxes que surten a la peli de Mad Max són restaurats pràcticament de la xatarra i convenientment tunejats per ser veritables màquines de guerra. I per aquest mateix motiu cap membre de la colla Sant Tornem-hi va voler prestar el seu propi vehicle per a desfilar, i l’han demanat a un amic seu que, innocent d’ell, els hi va dir que perfecte, que com se l’acabava de comprar així li podrien fer el rodatge durant les passades.
Sembla ser que la colla Sant Tornem-hi tornarà a ser protagonista al Tribunal de la Haia, però no per reclamar precisament cap premi, perquè en aquest cas els denunciats seran ells en quant aquest amic innocent vegi l’estat en que ha quedat el seu flamant cotxe nou…­

I parlant de premis, els de la colla Sant Tornem-hi tenen clar que “com aquest any no podrem guanyar cap – perquè en aquest Carnaval excepcional no hi haurà premis a la millor carrossa, disfressa i coreografia- optarem a l’Oscar”.
Ho tenen tant clar que fins i tot han comprat la icònica estatueta dels premis del cinema (de grans dimensions, però) per lliurar-se-la a ells mateixos.

Doncs, seran uns 20 Sant Tornem-hi els que rebran un Òscar per la seva interpretació dels personatges malvats de Mad Max durant les desfilades del Carnaval de Roses 2022.