Encara no ha arribat però la Piscina de Roses ja té preparat el seu estiu pensant en tothom

Piscina Municipal de Roses

A partir de l’1 de juliol, i fins al 31 d’agost de 2016, la Piscina de Roses organitzarà una sèrie d’activitats pensades per a tothom

Piscina Municipal de RosesQuè es fa, principalment, en una piscina? Nedar, no? Doncs, com cada estiu, la Piscina Municipal de Roses ofereix els cursos de natació per a totes les edats i els nivells, des dels programes de nadons fins als grups d’adults. Els cursos d’educació infantil i primària, i els de joves són intensius, de dilluns a divendres, tots ubicats en franges de tarda.
Cal destacar que el programa de terapèutica d’esquena també continua oferint-se.

Els Campus de la Piscina                    

El Campus Natació & English és un projecte educatiu adaptat a les característiques dels participants que es basa en quatre eixos: la natació, l’anglès, la diversió i l’educació en valors. S’adreça a nens i nenes de 5 a 12 anys, de P5 d’educació infantil a 6è d’educació primària. Es faran grups segons l’edat i el nivell, i es programa de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9.15 h, i recollida entre 13 i 13.30 h), amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. Tot plegat es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina, amb monitors qualificats i amb la coordinació acadèmica i el professorat de Prestige Idiomes per a les sessions d’anglès.

El Campus de natació sincronitzada és una proposta que combina la iniciació a aquesta disciplina esportiva (a l’aigua i en sec) amb les activitats aquàtiques, la creativitat i la recreació. S’adreça a nois i noies que sàpiguen nedar, de 8 a 12 anys (de 3r a 6è d’educació primària). Es durà a terme de dilluns a divendres i de 8.45 a 13.30 h (arribada entre 8.45 i 9.15 h, i recollida entre 13 i 13.30 h) amb servei de menjador opcional. A més, els dimecres estaran plens de sorpreses amb sortides i activitats lúdiques. El campus es realitzarà a les instal·lacions de la Piscina i amb monitors qualificats.

La novetat Play & Swim

I a mig camí entre un curs i el campus, trobem aquesta activitat adreçada als més petits (de P3 a P5 d’educació infantil). Es tracta d’un curs de natació intensiu combinat amb l’anglès i el joc, adaptat a l’edat dels participants i amb dues parts diferenciades: la primera a la piscina i la segona a la sala d’activitats.
De les 16 a les 18.15h i de dilluns a divendres… la mainada aprèn i s’ho passarà d’allò més bé amb el Play & Swim!

El Pack Fitness, que nos s’atura a l’estiu!                    

Presenta més de 60 sessions a la setmana i 19 tipus d’activitats diferents. En aquest apaartat hi trobareu Spinning®,  Bosu®, aiguagim, Pilates, Zumba®, tonificació, TRX®…

I com a novetat, les activitats dirigides a la nova zona d’entrenament funcional, el Gym BOX.