Encetades les Jornades Europees del Patrimoni a Roses

Concert de Nadal de Roses

Concert ofert a l'església de Santa Maria de Roses / Foto: arxiu

El cicle Esglésies barroques amb música arriba a Roses aquest diumenge dins les Jornades Europees del Patrimoni

Concert de Nadal de Roses
Concert ofert a l’església de Santa Maria de Roses / Foto: arxiu

Coincidint amb la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà porta aquest cap de setmana fins a Roses el cicle “Esglésies barroques amb música”. Una visita guiada a l’església de Santa Maria i el concert de l’Orquestra Versàtile, integren la programació, que tindrà lloc diumenge dia 8.

L’activitat s’ha iniciat a les 16 h davant l’església parroquial de Santa Maria del Mar, on l’empresa EducArt oferirà una visita guiada tant del monument com de l’entorn. Un passeig per l’urbanisme del segle XVIII del poble nou de Roses. Santa Maria és un temple parroquial amb capsalera, creuer i cúpula de la primera meitat del XVIII, però la finalització és una mica més tardana, feta per Martí Sureda.

A continuació, a les 18 hores, tindrà lloc el concert de l’Orquestra Versàtile del Casino Menestral de Figueres, basat en música de pel·lícules interpretades per joves figures de la música empordanesa.

L’Ajuntament de Roses, per la seva banda, participa també en les Jornades Europees del Patrimoni amb un ampli programa d’activitats i jornades de portes obertes.

Podeu consultar el programa complet en el document adjunt.