Enmig de la celebració Volta a Espanya de ciclisme arriba la XXVII Bicicletada Popular de Roses

XXVIII Bicicletada Popular de Roses

La Bicicletada Popular, una de les activitats esportives familiars més arrelada a la Vila de Roses

XXVIII Bicicletada Popular de RosesAquest diumenge, 7 de setembre, arriba una de les activitats esportives per gaudir en família que més acceptació té a Roses, la Bicicletada, organitzada per l’Associació Rosinca de Festes, AROFES, des fa més de 5 anys amb la col·laboració de l’Ajuntament.

La cita dels participants a la Bicicletada Popular de Roses, tot just quan la Volta a Espanya arribi als mític llacs de Covadonga, Asturies, serà de bon matí a la Rambla Riera Ginjolers, entre el safareig municipal i la Sala SUF, per poder fer les pertinents inscripcions tots aquells que no ho hagin fet ja, de manera anticipada a Motos Prats, Motos Soler, Drogueria Diamar i Drogueria Ferdy.

Aquest esdeveniment ciclista que “és una oportunitat que hi ha a Roses de gaudir de l’esport de la bicicleta en família”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Anna Jorquera, constarà com ja és tradició de dos curses.
La primera s’iniciarà a les 10 del matí, sent la més llarga ja que portarà als participants fins a Empuriabrava per tot seguit, fer el camí de tornada.

I mitja hora, a les 10:30 hores, després es donarà la sortida a la curta destinada sobretot, als més petits de la casa i que faran una ruta fins a Santa Margarida pel passeig marítim per després tornar al punt de partida, la Rambla Ginjolers.

I un cop tots, petits, mitjans i grans, siguin a la Rambla, es farà una botifarrada que serà igual que la Bicicletada, és a dir, popular. Hi haurà botifarres per a tothom, per tot seguit gaudir d’una audició d’havaneres a càrrec del grup Els Pescadors de Roses.

Esport, gastronomia i cultura s’aplegaran aquest matí de diumenge que s’ha d’aprofitar si o si, com així ho ha volgut remarcar la regidora d’Esport a l’assenyalar que “volem que vingui molta gent, perquè, la veritat, fa goig veure un bon nombre de famílies senceres de Roses gaudint d’una activitat com la Bicicletada Popular”.

I el que és més important, participar no costa ni un sol euro. Tot és gratis, pedalar, menjar i escoltar les havaneres.