Enric Guitart i Josep De Frutos, guardonats amb la distinció Paul Harris del Club Rotary Roses-Empuriabrava

Club Rotary Roses-Empuriabrava

D'esquerra a dreta, Manuel Herreros, Josep De Frutos, Enric Guitart i Pere Gotanegra

El Club Rotary Roses-Empuriabrava lliura cada any la distinció Paul Harris a dos socis de la institució

Club Rotary Roses-Empuriabrava
D’esquerra a dreta, Manuel Herreros, Josep De Frutos, Enric Guitart i Pere Gotanegra

La distinció Paul Harris del Club Rotary Roses-Empuriabrava es lliura cada any dues persones membres de l’entitat. Tradicionalment, aquest guardó s’atorga al ‘Pass President’ o president sortint, tot i que l’any passat es va fer una excepció en voler homenatjar a dos dels seus socis més veterans, Rodolfo Westerterp i Marc Tidy.
La segona persona distingida ha hagut “de fer mèrits dins els seus anys com a soci del Club Rotary envers el bon funcionament de l’entitat”, va explicar el president de la institució, Pere Gotanegra.

Així, Josep De Frutos, com a president durant el 2013, va ser guardonat amb la distinció Paul Harris. Una distinció que li va ser lliurada per l’actual governadors del districte 2.202, Manuel Herreros, en un acte celebrat a l’Hotel Risech de Roses

I el rosinc Enric Guitart, en reconeixement a tots els actes en els que ha col·laborat cuinant infinitats de arrossades i fideuas va ser l’altre distingit de la nit, que en aquest cas va ser lliurada pel mateix president del Club Rotary Roses-Empuriabrava.

Paul Harris

L’any 1905 a Chicago, Paul Harris va fundar el primer club Rotary del món amb la intenció de ser útils a la seva comunitat, sent varis dels seus amics els primers socis. Més de cent anys després, aquesta labor filantròpica ocupa a 1.200.000 “rotarios” intregrats en 33.000 clubs de tot el món. Entre ells el Rotary Club Roses-Empuriabrava.
En honor seu s’atorga aquesta distinció Paul Harris.