‘Entonces Què?’ Llavors… Amor pel Carnaval de Roses!

Els membres de la colla 'Entonces Què? desfilaran pel Carnaval de Roses disfressats de Blancaneus

La colla ‘Entonces Què?’ decideix a darrera hora participar al Carnaval de Roses

Carnaval de Roses
Els membres de la colla ‘Entonces Què? desfilaran pel Carnaval de Roses disfressats de Blancaneus

Com tots ho sabeu, i sinó tots la gran majoria, els reportatges que fem de les colles de Carnaval estan fets, amb més o menys fortuna, en un to de broma, de “guasa”, que diria aquell.

En aquesta ocasió, però, amb la colla Entonces Què?, en la que els seus membres fa molts anys que hi participen tot i ser de fora, farem dues excepcions. La primera publicar aquesta informació després d’inaugurat el Carnaval; i la segona que ho volem fer per retre un reconeixement a aquesta colla que fins les 12 hores d’avui encara no sabia si ens disfressarien.
El motiu ha estat que el més gran dels seus membres, pertanyents tots a la mateixa família, es haver d’ingressar ahir a l’Hospital Josep Trueta a causa d’una dolència.

“No sabíem que fer perquè a mi m’han d’operar dilluns a la clínica Bofill, però finalment van decidir disfressar-nos i marxar diumenge cap a Salt -aquesta família resideix en aquesta població gironina-, però ahir van ingressar al nostre pare al Trueta”, ha explicat Sònia Busta, cap de colla, per continuar dient la seva germana, la Mònica, i també cap de colla, que “llavors vam decidir que no ens disfressaven, però ens ha dit emprenyat que pugéssim cap a Roses a participar en el Carnaval”.

I el volem retre un reconeixement a la colla Entonces Què? per l’amor que senten, tot i ser de fora, pel Carnaval de Roses.

“Estem físicament aquí, però mentalment a Girona, i sabem que si no ens disfressem el nostre pare s’emprenyarà com una mona, i donat el seu estat de salut seria pitjor el remei que la malaltia”, han dit les germanes Busta.

Un total de 18 membres de la colla Entonces Què? començaran a desfilar aquest vespre per la rua del Carnaval de Roses.

I ho faran vestits de Blancaneus.

Des d’aquestes línies desitgem que els membres de la colla Entonces Què?, tot i les seves actuals circumstàncies, gaudeixin d’una festa de disfresses genial, perquè per l’amor que li professen al Carnaval de Roses, s’ho mereixen.

De debò.

Exit mobile version