Entrades amb el 15% de descompte a l’Espai Gironès per anar al Temporada Alta

Espai Gironès

Interior de l'Espai Gironès / arxiu

S’obrirà el proper dissabte i  aquest mateix dia hi haurà dos actors caracteritzats  que animaran als visitants a comprar les entrades

Espai Gironès
L’Espai Gironès

L’Espai Gironès, en la seva aposta ferma per la cultura i el teatre en general i, en concret, pel Festival Temporada Alta ha ampliat la seva col·laboració amb aquest Festival de referència i s’habilitarà en les seves instal·lacions un punt de venda d’entrades per l’edició 2016.

S’obrirà exclusivament aquest proper dissabte, 17 de setembre, durant deu hores ininterrompudes, entre les 11 i les 21 hores; i estarà situat a l’entrada principal del Centre Comercial. Els visitants de l’Espai Gironès no només podran comprar les entrades per al centenar d’espectacles que ofereix aquest any el Festival sinó que, a més,  aquest dia, i només per les  adquirides al Centre Comercial, tindran un 15%  de descompte directe en el preu de  les entrades.

A més, el mateix dissabte, mentre estigui obert el punt de venda de l’Espai ( entre les 11 i les 21 hores) , hi haurà  dos actors caracteritzats que recorreran tots els establiments del Centre Comercial informant als visitants de la venda de les entrades i animant-los a comprar-ne.

L’Espai Gironès col·labora des de l’any 2006 ( onze edicions) amb el Festival Temporada Alta, un festival de teatre que cada any es transforma en el punt privilegiat de trobada entre artistes de diverses procedències i, per sobre de tot, entre els artistes i el públic. El Centre Comercial valora també l’ aposta de l’esdeveniment per col·laborar amb moltes de les noves produccions catalanes amb la idea d’ajudar que tirin endavant i reforçar els seus projectes.