Entrega de premis als guanyadors del 7è concurs de pessebres i arbres de Nadal de Roses

Concurs de pessebres i arbres de Nadal

Foto de família dels guardonats al 7è concurs de pessebres i arbres de Nadal de Roses

Es van presentar un total de 12 propostes decoratives nadalenques per optar al millor pessebre i millor arbre Nadal en diferents categories

Concurs de pessebres i arbres de Nadal
Foto de família dels guardonats al 7è concurs de pessebres i arbres de Nadal de Roses

Des de els petits de la casa fins als més grans dels rosincs han tornat a participar enguany al setè concurs de pessebres i arbres de Nadal de Roses. Uns treballs nadalencs pels quals els membres del jurat, composat per la regidora d’Ensenyament, Sílvia Useros, el regidor de Carnaval i Festes, Juan M. Fernández Ferdy, el tècnic de Cultura i Festes, Jordi Sastre, el dissenyador gràfic, Martí Parada, i l’artista Edgar Tarrés  van passar, el passat 17 de desembre, per totes les cases dels ‘artistes’ rosincs per avaluar cadascun dels pessebres i arbres que han decorat a casa seva per guarnir i el Nadal, i a la vegada participar en el concurs “vam començar a les 6 de la tarda i vam acabar a les 11 de la nit”, va assenyalar Useros que, juntament amb en Ferdy van ser l’encarregats, aquest passat divendres, de lliurar els premis als guanyadors de les diferents categories.

Així, el Jurat, seguint els criteris de valoració establerts a les bases, en els quals es valora amb un màxim de 2 punts aspectes com l’originalitat, la complexitat, les tècniques i els materials emprats, els quals es va puntuar més si eren materials reciclats, van decidir els següents guanyadors:

Categoria Guanyador Punts Premi
Arbre Especial Residència Pi i Sunyer 39 Lot de llibres valorat en 100 euros i 5 entrades per la Piscina Municipal
Pessebre Infantil Roser i Ernest Rull 30 Lot de llibres valorat en 100 euros i passi gratuit per al PIN de Nadal
Arbre infantil Miquel i Sílvia Sánchez 29 Lot de llibres valorat en 100 euros i passi gratuit per al PIN de Nadal
Arbre juvenil Clàudia Marina 34,5 Lot de llibres valorat en 100 euros i 5 entrades per la Piscina Municipal
Pessebre adults Joan Gibert 33 Lot de llibres valorat en 100 euros i 5 entrades per la Piscina Municipal
Arbre adults Mercè Pérez 31 Lot de llibres valorat en 100 euros i 5 entrades per la Piscina Municipal

Després que el regidor de Carnaval i Festes esperonés a participar en les properes edicions del concurs de pessebres i arbres de Nadal, “que tan de bó un any sigui necessari fer l’entrega de premis en un local de 1.500 metres quadrats de tant de gent que hi participi”, va bromejar Juan M. Fernández, es va lliurar un seguit d’accèsits.
Reconeixements que el jurat va considerar oportú atorgar a aquelles persones per tal de valorar el seu esforç, la seva il·lusió i el seu esperit participatiu. Uns accèsits que van correspondre a les següents persones: Carmen Blanco, Laura Marina i Sílvia Mandri, Elisabet Moreno, Alberto García, Sílvia Mandri i Anna Mª Nogales, i l’Associació Tramuntanets.

A la galeria de fotos surten els guardonats i els pessebres i arbres de Nadal el dia de la visita del jurat a casa dels participants: