Entreguen 361 euros a l’Associació Catalana de Moebius provinents de la II Cursa Badia de Roses

II Cursa Badia de Roses
Moment de la donació del xec del Club Atletisme Roses a l'Associació Catalana de Moebius en presència de l'Adam, el jove rosinc que pateix la Síndrome

Aquests 361 euros els destinarà l’Associació Catalana de Moebius al congrés mèdic que se celebrarà a l’octubre a Roses

II Cursa Badia de Roses
Moment de la donació del xec del Club Atletisme Roses a l’Associació Catalana de Moebius en presència de l’Adam, el jove rosinc que pateix la Síndrome

Finalment van ser 361 atletes els que van formalitzar la seva inscripció a la II Cursa Badia de Roses organitzada pel Club Atletisme Roses. Prova d’atletisme que va superar l’èxit de participació, en gairebé 100 corredors, de la primera edició.

361 atletes que han significat la mateixa quantitat en euros que el Club d’Atletisme ha volgut destinar en aquesta ocasió a l’Associació Catalana de Moebius, “perquè a part d’organitzar la cursa per donar a conèixer el nostre poble com a un lloc adient per a la celebració de proves d’atletisme, també volem ajudar a les entitats que més ho necessiten i que són aquestes que la seva raó de ser és ajudar als demés, per això enguany hem volgut donar 1 euro de cada inscripció a l’Associació de Moebius”, va afirmar el president del Club Atletisme Roses, Pere Sastre. durant l’entrega del xec de 361 euros a la presidenta de Moebius, Anna Mª Expósito.

Congrés mèdic de la Síndrome de Moebius i la disgenèsia del tronc de l’encèfal

Uns diners que aquesta entitat sobre una malaltia rara com és Moebius destinarà a l’organització del congrés mèdic d’àmbit estatal, que acollirà Roses durant els dies 13,14 i 15 d’octubre. “És un congrés que versarà sobre la Síndrome de Moebius i la disgenèsia del tronc de l’encèfal i que, per tant, serà el primer congrés d’aquestes característiques que es faci a nivell mundial”, va afirmar Expósito.

Serà un congrés, en definitiva, segons va assenyalar la presidenta de l’Associació de Moebius, en el que les famílies podran conèixer de primera mà, a través dels metges participants al simposi, quines patologies pateixen  els seus fills derivades de la Síndrome de Moebius.

Agraïment als que van fer possible la celebració de la II Cursa Badia de Roses

Pere Sastre va voler agrair a tots els voluntaris, col·laboradors, Policia Local i Ajuntament de Roses i entitats com FADIR i l’Associació de Moebius la seva col·laboració en la l’organització de la Cursa Badia de Roses “perquè sense tots ells no hagués estat possible al celebració de la prova, i sense ells tampoc s’hauria fet realitat aquesta donació”.

La I Cursa Badia de Roses va destinar 1 euro de cada inscripció a l’Associació Tramuntanets. Una solidaritat que enguany ha anat a parar als Moebius i per a la tercera edició el president del Club Atletisme Roses encara no sap quina serà l’entitat beneficiaria, “ja que és una decisió en la que han de prendre part tots els socis del club”, va cloure Sastre.