Equip Monterrey de Vòlei Platja de Roses: “els vells roquers mai moren”

XXVIII Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses

Un moment de la final del el primer torneig del XXVIII Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses que va enfrontar al 'Monterrey' contra el 'Show Time'

L’equip del Monterrey es proclama campió del primer torneig del XXVIII Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses

“Els vells roquers mai moren” és el títol del vuitè àlbum en la carrera del roquer espanyol Miguel Ríos, el qual va oferir el seu últim concert en directe a l’edat de 66 anys.

Un títol discogràfic que ve al pèl per definir a l’equip Hotel Monterrey de Vòlei Platja de Roses, el qual tots els seus components voregen la seixantena, però que tot això no els va impedir assolir el títol de campions, l’enèsim del primer torneig del XXVIII Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses.

Jugadors veterans, jugadors de vòlei eterns. Lluís Noguer, Alexander “Sasha” Seleznev, Josep Descamps i Willy van Gendt, cada any, és una evidència, són més grans. Cada any els hi costa molt més recuperar-se de l’esforç que suposa jugar un partit de Vòlei Platja. Això i que “hi ha equips de molt nivell, com un que els jugadors venen de Polònia, vèiem molt difícil guanyar aquest torneig” van dir els jugadors del Monterrey en la fase prèvia del campionat.

Però, per aquest jugadors sembla que no hi ha res impossible, “per guanyar el títol  t’has de plantar a la final i nosaltres contra tot pronòstic ho hem aconseguit, i després l’has de jugar i guanyar, i és el que hem fet”, van dir els campions, els quals han perdut el compte de quan títols porten guanyats en el Campionat  Local de Vòlei Platja Vila de Roses.

Un campionat, a prop de complir 3 dècades de la seva creació, i que es va celebrar ahir dissabte, 20 de juliol, a la platja de Santa Margarida de Roses, amb el patrocini de l’Ajuntament de Roses i sota l’execució tècnica de l’empresa 100×100 Fitness.

Com ja és habitual, aquest campionat es juga en  la modalitat de 3×3 jugadors. Els equips es van dividir en 2 nivells diferents, el nivell  baix o de Promoció, per a tots aquells que s’inicien o tenen un nivell de debutants en el vòlei platja;  i el nivell  Alt  o  Avançat per als jugadors que ja estan habituats a aquesta modalitat esportiva.

Els 2 nivells van jugar inicialment una fase prèvia o de grups (on juguen tots contra tots), i posteriorment, en funció de la classificació obtinguda a la fase prèvia, es juga la fase final eliminatòria, a partir d’ un quadre de vuitens de final.

Al nivell de Promoció, es van inscriure 12 equips, que es van organitzar en 3 grups de 4 equips. 
Al nivell  Avançat, per la seva banda, hi van haver 15 equips, que es van organitzar en 3 grups de 5 equips.
La participació, en total, va superar els 80 jugadors que es van donar cita a la sorra de la platja de Santa Margarida.

La final  del nivell Avançat va enfrontar l’històric i esmentat equip del ‘Monterrey’ contra l’equip  ‘Show Time’.  Va ser una final al millor de 3 sets, i després d’un joc molt emocionant, i amb jugades espectaculars i de molt nivell, es va acabar imposant  en 2 sets els veterans de l’equip del Monterrey   (21-12 i  21-12)

En la final promoció els ‘Tard i Malament’  es van imposar al ‘Matabosch i Jo’.

La regidora d’Esports, Vero Medina i el regidor de Serveis Públics, Juan M. Fernàndez, van ser els encarregats de lliurar dels trofeus als  millors equips de cada categoria.  Acabat el campionat, es va obsequiar a tots els participants amb la tradicional  amb una degustació de sangria, gentilesa la direcció de l’Hotel Monterrey

El proper dissabte 3 d’agost, es disputarà el segon torneig d’aquest XXVIII Campionat Local de Vòlei Platja Vila de Roses a la mateixa platja de Santa Margarida, tot just davant del mateix Hotel Monterrey), a partir de les 9 hores.