ERC-Ara Roses presenta les seves propostes de Promoció Personal i Cívica

Els membres de la llista d’ERC-Ara Roses van presentar les seves propostes en Promoció Personal i Cívica

Propostes que s’inclouen en les Àrees de Joventut, Cultura i Esports

Els membres de la llista d’ERC-Ara Roses van presentar les seves propostes en Promoció Personal i Cívica

Ahir a la tarda, a la zona del Skate Parc, els membres de la candidatura d’ERC-Ara Roses a les eleccions municipals del 26 de maig, Vero Medina i Alba Esteva van presentar les propostes de Promoció Personal i Cívica dins les Àrees de Joventut, Cultura i Esports. Unes àrees, segons l’alcaldable republicà, Joan Plana, que “són importantíssimes de cares a un element fonamental per a la vida ciutadana com és el desenvolupament en molts àmbits de la vida de les persones per a que siguin capaces d’afrontar els reptes que té cada una de les etapes de la seva vida”.

“Unes propostes, va afegir Plana, que son eines, també, de cohesió que formen, a més de ciutadans de manera individual, a la ciutadania en plural, per tant, són elements i han de ser una part important de l’acció municipal”.

Vero Medina, en la seva intervenció va afirmar que “les propostes per aquestes 3 àrees -Joventut, Cultura i Esports- són molt importants pel desenvolupament efectiu d’una societat que vol ser activa, participativa i cohesionada”, remarcant que “durant aquests 4 anys a l’Ajuntament hem tingut clar que calia innovar, aportar noves idees i escoltar sobretot les inquietuds de la gent de la nostra Vila”.

I entre les propostes a implementar Medina va destacar “promocionar l’oci saludable i que iniciatives com la de  “Per Carnaval no tot s’hi val” tinguin continuïtat al llarg de tot l’any, i la d’habilitar espais de debat i participació de les entitats en l’elaboració de la programació de festes”.

També va esmentar la creació de beques per a joves per tal de fomentar la producció artística i facilitar l’exposició de les seves creacions, impulsar la implantació del Carnet Jove Local, i treballar per millorar la mobilitat en horari nocturn en el transport públic.

Per la seva banda, Alba Esteve, va remarcar que “Roses és una ciutat on l’esport i els clubs esportius tenen un pes important, on n’hi ha molts i per tant, s’ha de treballar perquè tots hi puguin desenvolupar la seva tasca a gust i amb harmonia”, i  per això va assegurar que “el nostre grup vol que l’esport que sigui una eina de cohesió desplegant un pla de promoció esportiva als espais públics -platja, places, carrers, circuits de salut-; promocionant la pràctica esportiva inclusiva, on hi tinguin cabuda tothom, famílies, infants, joves, i gent gran”.

Esteve també va parlar de promoure, conjuntament amb les entitats esportives i excursionistes de Roses, activitats ciutadanes de promoció de l’activitat física i l’esport, així com de potenciar els clubs i les entitats esportives com a element vertebrador de l’estructura esportiva de Roses, posant tots els mecanismes possibles perquè disposin del material necessari i perquè puguin implementar programes esportius inclusius i de qualitat.