ERC-Ara Roses presenta una candidatura amb més dones que homes entre els 9 primers de la llista

ERC-Ara Roses
5 dones i 4 homes són els que conformen els 9 primers noms de la candidatura d'ERC-Roses

Si assoleix l’alcaldia ERC- Ara Roses impulsarà les noves regidories de Nova Ciutadania, Feminisime, Animals i Memòria històrica

ERC-Ara Roses
5 dones i 4 homes són els que conformen els 9 primers llocs de la candidatura d’ERC-Roses

5 dones i 4 homes són els que conformen els 9 primers noms de la llista d’ERC-Ara Roses per a les eleccions municipals de 2019. Una llista, doncs molt paritària, de tal manera que “si aconseguíssim que la nostra candidatura es materialitzés en un Govern, seria el més paritari de la nostra història democràtica, ja que tindria més dones que homes”, ha afirmat el candidat republicà a l’alcaldia de Roses, Joan Plana, en l’acte de presentació dels nou primers de la llista d’ERC-Ara Roses, que ha tingut lloc aquesta tarda al port esportiu.

“Una candidatura, a més, -ha remarcat Plana- que si guanya les eleccions tindria l’edat mitjana més jove de la història recent de la democràcia”.

9 homes i dones que, segons el cap de llista d’ERC-Ara Roses conformen “un equip de persones competents i preparades en tots els àmbits de l’administració local. Alguns, militants d’ERC des de fa anys, i d’altres, independents o bé provinents d’altres espais ideològics. En definitiva, un govern que s’assembla a la societat rosinca que volem representar”. 

Creació de noves regidories

Durant l’acte de presentació de la llista paritària republicana per a les eleccions municipals del  26 de maig, Joan Plana, també ha desvetllat la creació “de noves àrees que tenim intenció de posar en marxa i que seran la primera vegada que formaran part d’un Govern a Roses, com són la de Nova Ciutadania, que coordinarà totes les polítiques referents a immigració,  la de Feminisme, per fomentar la igualtat efectiva entre homes i dones, la d’Animals, perquè les polítiques animalistes creiem que també han de formar part de l’agenda política del segle XXI, i la de Memòria Històrica”.

Per la seva banda, Esther Bonaterra, la número 2 de la llista republicana ha explicat que “volem que aquest possible futur govern s’assembli com cap altra a la societat que vol representar. Un govern que ens permeti mirar als propers anys amb optimisme”.

Així, els nous primers de la llista d’ERC-Roses amb les seves corresponents Àrees són els següents:

  • 1⃣ Joan Plana i Sagué

🏛 Alcaldia

🎙 Comunicació

📜 Memòria Històrica

  • 2⃣ Esther Bonaterra i Moltó

🏙 Urbanisme

⛲ Espai Públic

  • 3⃣ Èric Ibáñez i Martín

✈ Turisme

🎭 Cultura

💳 Promoció Econòmica

  • 4⃣ Vero Medina i Flores

🚶‍♂ Joventut

⛹🏼‍♀ Esports

🎸 Festes

  • 5⃣ Gerard Teixidó i Rivera

🏫 Educació

👆 Participació Ciutadana

  • 6⃣ Fany Poza i Matías

🏥 Afers Socials

🙋🏼‍♀ Feminisme

  • 7⃣ Mar León i Parull

♻ Sostenibilitat

🚛 Serveis Públics

🐕 Animals

  • 8⃣ Xavi Coll i Vilà

👮🏻‍♀ Seguretat Ciutadana

🏢 Empreses Públiques

  • 9⃣ Montse Franch

💰 Economia

⚖ Hisenda