ERC de Roses escolleix a Èric Ibañez com a nº 2 de la seva candidatura a les properes eleccions municipals

El candidat d'ERC Roses a les eleccions municipals, Joan Plana, flanquejat per Èric Ibáñez i Verònica Medina

L’historiador rosinc, Èric Ibáñez, va ser escollit com a nº 2 a l’Assemblea celebrada ahir pels republicans

ERC Roses
El candidat d’ERC Roses a les eleccions municipals, Joan Plana, flanquejat per Èric Ibáñez i Verònica Medina

Nascut a Roses l’any 1983, llicenciat en Història, Gestor Turístic-Cultural i amb la carrera de Dret iniciada, Èric Ibañez, va ser escollit a l’Assemblea d’ERC de la Vila com a nº 2 de la candidatura que presentaran els republicans a les properes eleccions municipals. Una posició molta amunt de la llista d’ERC que Èric Ibañez el va prendre “com a un repte, el qual afronto amb moltes ganes i energia, ja que aquestes comicis han de representar un abans i un després per a Roses”. I en consonància als eixos del programa electoral que presentarà la secció d’ERC en la cursa per assolir l’alcaldia Ibañez va assenyalar que “volem una Roses participativa, democràtica, cohesionada, justa i innovadora, tenim l’oportunitat de construir aquesta Roses entre tots, només cal que ens ho creiem i que tots hi aportem el nostre petit gra de sorra”.

Per la seva banda, el candidat d’ERC Roses, Joan Plana, va destacar que “Ibáñez és la persona més preparada per tal d’ocupar aquest càrrec”, i es va mostrar convençut que el tàndem que formen els dos liderarà la millor de les candidatures.

Verònica Medina, possible nº 3 a la llista d’ERC Roses als comicis municipals

Tot i que en els propers dies els republicans rosincs confirmaran la resta de la seva candidatura, amb la intenció que estigui formada per una combinació de militants del partit, i independents de prestigi disposats a formar part del projecte republicà, ERC Roses ja ha fet públic, mitjançant les xarxes socials, que Verònica Medina també acompanyarà a Plana i Ibañez al capdavant de la candidatura. Tot i que no especifica amb qui número de la llista, és possible que sigui com a nº 3.

Exit mobile version