ERC de Roses posa sobre la taula el passat, present i futur de l’escola en català

Xerrada ERC Roses

La secció local d’ERC a Roses organitza una xerrada per oferir una perspectiva històrica de l’escola en català, així com, que pot passar en funció del resultat del referèndum sobre l’autodeterminació

Xerrada ERC Roses

El mestre de l’escola Jaume Vicens Vives de Roses, David Pujol, impartirà, aquest divendres al Casal dels Pescadors, una xerrada sota el títol ‘Llums i ombres de l’escola catalana: una visió històrica’. En la qual parlarà dels orígens de l’escola en català, de la seva situació actual “que es veu atacada des de Madrid a causa de les coaccions lingüístiques, quan l’escola és un referent a nivell mundial” ha afirmat el president d’ERC a Roses, Carles Trias.

També, segons Trias, el professor Pujol parlarà sobre la situació actual de l’escola catalana “per culpa de les retallades que pateix la nostra educació a causa de l’expoli fiscal que pateix el nostre país”.

I la consulta sobre l’autodeterminació també hi serà sobre la taula, ja que “què pot passar en el futur amb l’escola en català en funció dels resultats de la consulta, és un tema que també es debatrà”, ha assenyalat el president rosinc d’ERC.

 

Xerrada: ‘Llums i ombres de l’escola catalana: una visió històrica’

Dia: 10 de maig

Hora: 20:15 hores

Lloc: Casal dels Pescadors, Riera Ginjolers nº 22