ERC demana al PdCAT que trenqui el pacte amb el PSC al Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Consell Comarcal de l’Alt Empordà

Els republicans afirmen que el president del Consell Comarcal, Ferran Roquer (PdCAT) i la resta del seu grup no poden continuar amb un partit que ha donat suport a l’aplicació del 155 a Catalunya

Consell Comarcal de l’Alt EmpordàEsquerra Republicana reclama al PdCat que trenqui el pacte de govern del Consell Comarcal de l’Alt Empordà (CCAE) amb el PSC pel suport dels socialistes a l’aplicació de l’article 155 a Catalunya. Els republicans consideren que no es pot continuar governant al CCAE amb qui no ha denunciat “l’atac i la repressió que patiran les institucions i els ciutadans un cop es faci efectiu el 155”, ha afirmat la portaveu del grup comarcal d’ERC, Anna Massot.

Massot defensa que “estem en una cruïlla històrica per a Catalunya i no es poden acceptar segons quins posicionaments. Des d’Esquerra, al CCAE, no donarem el vistiplau a aquesta dinàmica”.

Els republicans es posen a disposició de les forces sobiranistes amb representació al Consell, PdCAT i CUP, per tal de treballar conjuntament i donar estabilitat a l’ens comarcal.