ERC fa una informativa per explicar públicament la tasca portada a terme durant els 3 primers mesos de legislatura

ERC Roses

El Casal del Pescador acollirà la Primera Informativa Trimestral d’ERC com a grup municipal

ERC RosesEl 24 de maig de 2015 el grup d’ERC de Roses es va presentar a les eleccions municipals. Uns comicis que els van donar com a resultat tenir representació a l’Ajuntament de Roses amb 4 regidors.

Quatre edils, que aconseguits gràcies a la confiança dipositada per una part de la societat rosinca, es van posar a treballar des del 15 de juny de 2015, des del consistori formant part de la corporació municipal.

ERC Roses, tot just abans de constituir-se el nou Ajuntament ja va voler donar comptes públicament als rosincs i rosinques sobre els passos que seguia la formació republicana en aquell moment, època de pactes.

I aquell mateix dia, el seu portaveu, Joan Plana, va anunciar que de manera trimestral farien una informativa per explicar al poble el full de ruta que segueix ERC dins l’Ajuntament.

Una Primera Informativa Trimestral que les eleccions del 27 S han retardat una mica, però que es portarà a terme el proper dimarts, 6 d’octubre, a les 20.30 hores al Casal dels Pescadors de Roses.

L’acte comptarà amb la intervenció dels quatre regidors d’ERC a l’Ajuntament de Roses, Joan Plana, Éric Ibánez, Vero Medina i Gerard Teixidó.