ERC organitza un viatge per anar aquest 1 de novembre a Lledoners

ERC Roses

Esquerra Republicana de Catalunya celebrarà un acte a Lledoners el dia de Tots Sants per commemorar l’any a presó del seu president Oriol Junqueras

ERC Roses“L’Oriol Junqueras, com la resta de presos polítics, porta un any tancat injustament per defensar la democràcia i la nostra llibertat, per tant, no podem deixar passar una data com el primer aniversari del seu empresonament sense fer un clam contundent contra la injustícia del seu empresonament i el de la resta de polítics”, ha manifestat el president d’ERC Roses, Joan Plana.

Per aquest motiu, el partit republicà ha organitzat un bus per poder assistir-hi  a l’acte que té previst organitzar Esquerra Republicana de Catalunya, que tindrà lloc a la tarda d’aquest 1 de novembre, dia de Tots Sants, al Pla de Lledoners, a Sant de Vilatorrada.

Està previst que l’autobús surti de Roses a les 14:15 hores de davant de la Ciutadella, per passar sobre les 14:30 per Castelló d’Empúries (davant de l’institut) i les 14:45 per Figueres (recinte firal).

Els interessats en assistir-hi poden apuntar-se enviant un correu a fedgirona@esquerra.cat indicant el nom i el poble d’on sortirà.

Bus gratuït

Cal destacar que el viatge no costarà ni un euro als que viatgin fins a Lledoners, ja que ERC Roses posa el bus de manera gratuïta a disposició dels interessats en assistir-hi a l’acte on està previst la participació, entre d’altres, del vicepresident del Govern de la Generalitat, Pere Aragonès i l’ex-diputat de la CUP, David Fernández; i l’actuació musical de Strombers.

Serà l’1 a la tarda amb les intervencions de Pere Aragonès i David Fernàndez i l’endemà se n’organitza un altre d’unitari per demanar la llibertat de tots els presos polítics i el retorn dels exiliats