ERC presenta a Joan Plana com a candidat amb l´únic objectiu d’assolir l’alcaldia de Roses

ERC Roses

Per a Joan Plana qualsevol resultat que no li doni l’alcaldia de Roses estarà per sota de les expectatives del partit republicà

ERC RosesAquest proper divendres 11 de gener ERC Roses presentarà al Teatre Municipal a Joan Plana com a candidat per ser el nou alcalde de la Vila. “Un resultat que no sigui això no complirà les nostres expectatives”.
Durant l’acte, Plana farà cinc cèntims, mitjançant un manifest, del posicionament que ERC té com a candidatura de cares a les eleccions municipals. Posicionament en el sentit de “què venim a fer, què volem fer, com creiem que està Roses i quin paper volem jugar nosaltres”, ha manifestat el candidat republicà.
Així mateix, en aquest acte de presentació el candidat a l’alcaldia de Roses per part d’Esquerra Republicana farà esment de les prioritats que el partit haurà d’afrontar de cares als quatre propers anys, sempre pensant en clau de govern.

Prioritats que fan referència, “a l’acomodament en la gestió del dia a dia i poca ambició de cares a projectes estructurals de futur, sense oblidar que venim d’un context social molt dur i amb una situació econòmica molt dura, la qual ha generat desigualtats socials que s’aproximen molt a situacions de vulnerabilitat entre la població”, ha manifestat Joan Plana.

La sostenibilitat, “pensar Roses des de tots els punts de vista, és a dir des de les urbanitzacions i no només des del centre”, polítiques feministes, inclusió del col·lectiu GLBT, de persones discapacitades, apostar per un model turístic cultural, esportiu i natural són alguns punt del programa d’ERC Roses que s’esmentaran durant aquest acte de presentació de Joan Plana com a candidat a l’alcaldia de Roses.

Un programari electoral dels militants i simpatitzants republicans rosincs que ha estat el resultat de les diferents reunions que han mantingut les distintes àrees treball del partit amb la ciutadania al llarg del darrer  any, i en les que s’han debatut els principals reptes i problemàtiques de la Vila, així com quins són els camins a seguir de cara als propers anys per poder afrontar-los.

La lectura durant l’acte d’aquest manifest anirà a càrrec de persones integrants de les esmentades àrees de treball que han participat en les reunions.

Cal destacar que durant l’acte de presentació de la candidatura de Joan Plana com a alcaldable de Roses intervindrà el diputat al Parlament de Catalunya i impulsor de la Plataforma “Casa nostra casa vostra”, Ruben Wagensberg, en una clara mostra de recolzament al cap de llista republicà rosinc.