ERC Roses celebra la seva assemblea ordinària anual amb la mirada posada a l’alcaldia

0
1
ERC Roses
Moment de l'assemblea ordinària anual d'ERC Roses, celebrada telemàticament

Al mes de juny de 2021, quan es faci el canvi d’alcalde de Roses signat en el ‘Pacte de Canyelles’, ERC assumirà l’alcaldia de la Vila per primer cop des de 1938

Ahir dimarts, ERC Roses va celebrar, de manera telemàtica, la seva assemblea ordinària anual, que va comptar amb la participació del diputat republicà al Congrés, Joan Margall.
L’assemblea ordinària va servir per posar al dia els comptes i les accions que la secció local d’ERC a Roses ha dut a terme durant aquest any “Un any diferent en el que s’ha vist alterada la nostra activitat habitual” tal com ha expressat la presidenta de la secció local Fany Poza.

Pel que fa a l’activitat del grup municipal, el portaveu republicà a l’Ajuntament de Roses Joan Plana, va explicar que “estem treballant i ho estem fent bé. La gent ha vist que Esquerra Republicana som capaços de governar i fer-ho amb solvència i responsabilitat” i ha afegit que “Al mes de juny ERC tornarà a tenir l’alcaldia de Roses per primera vegada des de l’any 1938, us encoratjo a totes i tots a acompanyar als 4 regidors i ajudar-nos a treballar pel conjunt de tots els rosincs i les rosinques”.

L’assemblea va acabar amb la intervenció del diputat d’ERC al Congrés dels Diputats Joan Margall que va destacar “la bona feina que els republicans i les republicanes fem quan som a les institucions i quan som a l’oposició” i va explicar la importància de les eleccions del 14 de febrer que han de servir “per seguir treballant, en unes condicions molt dures, per a les persones i seguir construint una república socialment més justa”.