ERC Roses coneix de primera mà les demandes de l’Associació de Comerciants de Santa Margarida

ERC Roses
Joan Plana atenent les explicacions de Ricardo Moraes

Joan Plana, portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Roses, manté una reunió amb el president dels comerciants de Santa Margarida, Ricardo Moraes, per conèixer les necessitatsde l’entitat

ERC Roses
Joan Plana atenent les explicacions de Ricardo Moraes

Encara queden molts mesos per entrar en campanya electoral de cares a les eleccions municipals del 2019, però ERC Roses no vol perdre el temps i aquesta mateixa setmana, el portaveu dels republicans a l membres del partit s’han reunit amb el president de l’Associació de Comerciants de Santa Margarida, Ricardo Moraes, per conèixer sobre el terreny les principals demandes i reclamacions d’aquesta entitat de la zona més turística i hotelera de la vila.

Els principals temes tractats van girar al voltant dels greus problemes de mobilitat a la urbanització, així com també la reivindicació de realitzar més activitats a la zona interior per tal que els comerços es puguin beneficiar més de l’important flux turístic del passeig marítim. També es va tractar amb especial interès la històrica problemàtica dels top manta, que afecta especialment aquesta zona residencial de Roses, i que és una de les principals reclamacions de botiguers i propietaris d’apartaments.

El portaveu d’ERC, Joan Plana, va declarat després de la visita que “és important poder conèixer les queixes de les entitats de primera mà. El contacte amb les associacions és imprescindible per poder mantenir una visió global i més completa del municipi, i en el cas de Santa Margarida és rellevant perquè estem parlant d’un dels principals motors econòmics de la nostra Vila”.
Ricardo Moraes, president de l’Associació de Comerciants de Santa Margarida, va agraïr especialment l’interès mostrat pels republicans envers la problemàtica que pateixen els comerciants que representa.