ERC Roses es reuneix amb veïns de la urbanització Mas Boscà

ERC Roses

Regidors d'ERC Roses van visitar l'urbanització Mas Boscà

Els republicans rosincs han volgut saber de primera mà els principals problemes que pateixen els veïns d’aquesta urbanització

ERC Roses
Els regidors d’ERC Roses van copsar l’opinió del veïns de l’urbanització Mas Boscà

Aquesta setmana la secció local d’ERC ha visitat la urbanització del Mas Boscà de Roses, on viuen uns 400 habitants i que està situat als afores el municipi i separat de la trama urbana del centre de la vila. Amb aquesta vista, els republicans han volgut contrastar i registrar sobre el terreny problemàtiques concretes que els han fet arribar diferents habitants de la urbanització al llarg dels últims mesos, i també s’han reunit in situ amb diferents veïns.

Els principals problemes que el grup d’ERC ha recollit a través de diferents contactes de la zona han estat, per una banda, la neteja de la zona de l’entrada de la urbanització, on hi ha contenidors i que acostuma a patir una acumulació de deixalles i restes vegetals de la neteja de jardins privats. També l’estat de manteniment de diferents parcel·les municipals de la mateixa zona de l’entrada han estat motiu de queixa, ja que l’acumulació de vegetació salvatge provoca una imatge degradada i també genera diferents problemes als veïns. En una d’aquestes parcel·les, s’hi troben també l’abeurador i el pou l’antiga masia del Mas Boscà (que dóna nom al barri), que necessita tasques de conservació, senyalització i manteniment de l’entorn. Per altra banda, també la necessitat de soterrar el cablejat de telèfon i electricitat de la urbanització ha centrat gran part de les demandes veïnals.

Un cop finalitzada la visita, el portaveu d’ERC  a l’Ajuntament de Roses, Joan Plana, ha afirmat que “l’Ajuntament sempre té risc de perdre de vista les urbanitzacions separades de la trama urbana del centre, com és el cas de Mas Boscà, i per això”, ha destacat, “és important mantenir el contacte constant amb el terreny i amb la gent que hi viu, i per aquest motiu hem fet una tasca important durant els últims temps de recopilar queixes i demandes de zones com aquesta i ara ho hem volgut complementar amb una visita sobre el terreny acompanyats de veïns del barri”.

En aquest sentit, Plana també ha apuntat que “aquest tipus de visites són molt útils per poder veure els barris a través dels ulls dels seus veïns. Hem de ser capaços de saber veure Roses des de tots els angles possibles per poder construir un projecte amb el qual tothom es pugui sentir identificat”.

El grup d’ERC Roses ja es va reunir amb l’Associació de Comerciants de Santa Margarida a principis d’agost i té previst seguir fent visites al llarg de les pròximes setmanes als diferents barris de la mà d’entitats i veïns particulars de la zona. També s’han compromès a mantenir un seguiment de totes les problemàtiques recollides durant aquestes visites.