ERC Roses inicia els actes de campanya amb la presentació del llibre “Tres en ratlla” de Santi Baró

 La presentació del llibre de Santi Baró “Tres en ratlla, avui és el dia de la independència de Catalunya” es va portar a terme al Teatre Municipal de Roses

L’acte, al qual hi varen assistir unes 60 persones, va començar amb la intervenció del candidat d’ERC Alt Empordà en les eleccions al Parlament del 25 de novembre, David Pujol i Fabrellas, que va presentar l’autor i va explicar alguns dels punts més importants del llibre. Pujol va remarcar la gran meticulositat amb la qual l’autor relata un hipotètic procés d’independència de Catalunya i va destacar la quan similitud entre alguns dels fets narrats en la novel·la, que va ser escrita l’any 2011, i els fets que realment han tingut lloc.

Seguidament, l’autor del llibre, Santi Baró, va explicar quines havien estat les seves motivacions a l’hora de començar a escriure la novel·la i quin havia estat tot el procés d’investigació i entrevistes que havia dut a terme per a preparar l’obra. Va aprofitar també per fer un repàs de l’actualitat política que viu Catalunya i fer un anàlisi del que poden significar aquestes eleccions. L’explicació va acabar amb el desig que l’actual situació del país acabi igual que en la novel·la, amb la independència de Catalunya.

L’acte va cloure amb un petit piscolabis en que tots els assistents varen tenir l’oportunitat de poder conversar i intercanviar opinions tant amb el candidat com amb l’autor. Gràcies a la col·laboració de la llibreria Traç de Roses, aquells que ho varen desitjar, també varen tenir l’oportunitat de comprar el llibre i demanar una dedicatòria a l’autor.