ERC Roses manté una reunió virtual amb el portaveu republicà al Congrés, Gabriel Rufián

ERC Roses

Moment de la reunió virtual entre ERC Roses i Gabriel Rufián

Rufián va afirmar durant la trobada virtual que el NO a la nova pròrroga de l’estat d’alarma “no va ser un vot en contra a la mateixa, sinó una negativa a la pròrroga plantejada pel Govern Central”

Aquest passat dijous el portaveu del grup parlamentari d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, va participar en una trobada virtual amb militants, amics i simpatitzants d’ERC Roses per parlar de les accions que des d’Esquerra Republicana de Catalunya s’estan duent a terme en relació a la crisi del Coronavirus.  

Rufián va explicar el perquè del NO republicà a la nova pròrroga a l’estat d’alarma especificant que “no vam votar en contra de la pròrroga, sinó en contra de la seva pròrroga. I ha alternatives a la re-centralització que està fent el Govern central“, per a continuació afegir que “en 15 dies potser hi ha una altra pròrroga. Ens obrim a negociar amb el govern sempre que siguin responsables i ens facin propostes”.  

Gabriel Rufián, que també va respondre les preguntes que li van fer els participants a la trobada, va destacar la importància de “desconfinar la política i retornar les competències de seguretat i salut a les comunitats”. 

La presidenta de la secció local Fany Poza va explicar que “aquesta nova trobada s’emmarca en les diferents activitats, ara de forma virtual, que la secció local d’ERC Roses vol fer per tal de seguir acostant la política a la ciutadania”.