ERC Roses organitza una xerrada virtual amb el diputat Joan Capdevila per parlar sobre l’economia post coronavirus

ERC Roses

Un moment de la xerrada virtual que va organitzar ERC Roses amb el diputat republicà al Congrés, Joan Capdevila

Joan Capdevila va afirmar que els ajuntaments “seran els que hauran de prendre la iniciativa” un cop superada la crisi sanitària

El passat dissabte la secció local d’ERC a Roses es va reunir amb el portaveu de la comissió d’Indústria, Comerç i Turisme, al Congrés dels Diputats, el republicà Joan Capdevila, per tal de poder parlar i aclarir preguntes i dubtes sobre la situació econòmica del país, així com de la nostra Vila, després del coronavirus. 

Capdevila va explicar que seran uns moments econòmics complicats sobretot pel petit comerç, destacant la feina que s’està fent des del grup d’ERC al Congrés perquè l’Estat no retalli en drets als treballadors i les treballadores i augmenti les ajudes a autònoms, petites i mitjanes empreses. 

El diputat també va afegir que era és el moment per apostar per l’economia digital i per l’economia verda per “impulsar un desenvolupament econòmic que fomenti una economia que sigui sostenible, rendible i que permeti disminuir la càrrega mediambiental actual”. 

Joan Capdevila també va ficar l’accent en els ajuntaments, ja que un cop superada la crisi sanitària “aquests seran els que hauran de prendre la iniciativa” i va posar l’accent en la importància que els ajuntaments, sobretot els sanejats econòmicament com el de Roses, puguin disposar de tots els seus recursos. Segons Capdevila, “això només passa per la derogació de la Llei LRSAL que suposa una retallada competencial que comportarà un retrocés i que afectarà de ple als serveis que dóna l’Ajuntament i que allunya l’administració de la ciutadania”.