ERC Roses es posa a disposició de l’alcaldessa Montse Mindan pel que necessiti el dia del referèndum

ERC Roses lamenta la hipocresia d’alguns grups polítics

Els quatre regidors d'ERC a l'Ajuntament de Roses

Els republicans rosincs l’han fet arribar una carta a l’alcaldessa de Roses per manifestar-li el seu suport i posar-se a la seva disposició pel que fa al referèndum de l’1-O

ERC Roses dona suport a l'alcaldessa pel referèndum<
Els quatre regidors d’ERC a l’Ajuntament de Roses

Els grups municipals de Ciutadans i el PP de Roses han deixat clar la seva postura envers la signatura del decret per part de l’alcaldessa Montse Mindan en suport del referèndum de l’1-O.

La formació taronja va presentar un recurs expressant el seu desacord per la signatura del decret, demanant la seva anul·lació, i els populars van advertir a l’alcaldessa que pel fet de donar al referèndum estava incomplint les lleis i l’exigien que no col·laborés en la seva celebració.

I el grup majoritari de l’oposició a l’Ajuntament de Roses, Esquerra Republicana de Catalunya, no havia dit la seva fins aquest passat divendres, quan van entrar una carta dirigida a l’alcaldessa per notificar-li que “té tot el nostre suport com la resta de 700 alcaldes de Catalunya que van signar el decret, i per dir-li que estem a la seva disposició pel que necessiti en tot el referent a aquest assumpte”, ha afirmat el portaveu d’ERC Roses, Joan Plana.

Carta del Grup Municipal d’ERC a l’alcaldessa de Roses

Il·lustríssima Sra. Montserrat Mindan i Cortada
Alcaldessa de Roses

Benvolguda alcaldessa,

En primer lloc, et vull felicitar en nom propi i de tot el Grup Municipal i la Secció Local d’Esquerra Republicana de Roses per la valentia i fermesa que has demostrat en signar el decret d’alcaldia 3066 /07-09-2017 de ple suport al referèndum convocat per l’1 d’octubre de 2017.

Amb aquestes ratlles vull comunicar-te formalment el suport d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de Roses en tot el que faci referència al desplegament i posada en pràctica del citat decret. Pots comptar amb nosaltres tant per a garantir la majoria al Ple Municipal en cas que sigui necessari com per tot el que fa referència a l’organització i logística d’aquella jornada.

Així mateix, vull aprofitar per transmetre’t tot el nostre suport i solidaritat per les accions repressives obertament antidemocràtiques que ja ha anunciat la fiscalia espanyola contra els més de 700 alcaldes catalans que han mostrat la seva voluntat de col·laborar en aquesta convocatòria democràtica.

No dubtis, doncs, a posar-te en contacte amb nosaltres si podem ser d’ajuda en aquest assumpte.

Atentament,

Joan Plana i Sagué
Portaveu del Grup Municipal d’ERC-AM a l’Ajuntament de Roses