ERC Roses presenta demà el seu projecte en Educació i Benestar Social de cares a les eleccions municipals

ERC Roses

Benestar Social és l’Àrea on el republicans rosincs formalitzaran la base del seu programa electoral

ERC RosesERC Roses ha fet públics després de la presentació de Joan Plana com a candidat a l’alcaldia de la Vila per a les properes eleccions municipals els seus punts claus en quant a l’Educació i la Joventut, així com unDecàleg de la Transparènciaamb 10 propostes que els republicans rosincs es comprometen a complir si assumeixen l’alcaldia.

I demà dimarts, la candidatura d’Esquerra Republicana de Catalunya per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig comença a exposar públicament el projecte seu projecte de ciutat.

Així, l’hotel Marina acollirà, a les 20 hores, la presentació-xerrada referent a les àrees d’Educació i Benestar Social, “per explicar de primera mà als ciutadans els nostres punts claus en aquestes àrees i per escoltar el que tenen a dir els vilatans de Roses al respecte”, ha assenyalat el candidat d’ERC Roses a l’alcaldia, Joan Plana.
Gerard Teixidó, coordinador de l’Àrea d’Educació, serà l’encarregat de presentar els punts d’una ciutat educadora, “un concepte que es tracta d’integrar el fet educatiu de manera transversal i que emmarqui totes les àrees i àmbits de Roses, com pot ser el món laboral, el turisme, la participació o la joventut”, ha assenyalat en Gerard.

I Júlia López presentarà el projecte de Benestar Social. Una Àrea , segons ha especificat Plana,on es formalitza les bases del nostre projecte, ja que no la volem focalitzar com un departament que ha de solucionar els problemes de la gent, sinó una eina per acabar amb les desigualtats i injustícies que pateixen els ciutadans de Roses”.

El mateix candidat a l’alcaldia de Roses d’ERC serà l’encarregat de tancar l’acte.