ERC Roses proposa 10 punts bàsics envers la joventut

Els republicans rosincs presenten les seves propostes electorals respecte a la joventut de Roses

ERC RosesPrimer va ser el decàleg de la Transparència, després els 10 punts claus en quan a la educació i ara ERC de Roses presentat també 10 propostes bàsiques pel que respecta a la Joventut de la Vila,
Així, i per capítols els republicans rosincs van desgranant els eixos del seu programa electoral.

I ERC de Roses considera que la Joventut ha de poder “gaudir d’ una ciutat plena d’ oportunitats, rebre suport en els projectes i seguir una formació per tenir una alternativa de futur, en definitiva, el somni de qualsevol jove que lluita per un horitzó més clar i enriquidor”.
Per aquest motiu , Esquerra Republicana de Catalunya a Roses ha dissenyat un programa de joventut basat “en la participació juvenil com a peça activa i transformadora, per treballar els valors com la cohesió social i la bona convivència dintre d’un marc intercultural”, ja que segons afirmen els republicans rosincs “per construir una Roses nova, emprenedora i dinàmica cal l’empenta del nostre jovent, de la seva energia i dels seus ideals”.

I els 10 punts bàsics en els quals han desenvolupat en el seu programa electoral envers la de joventut de Roses són els següents:

1- Convertir Roses en una ciutat on els joves puguin plantejar-hi la seva vida.

2- Incorporar la participació juvenil a l’elaboració d’una part del pressupost municipal d’aquesta àrea.

3- Crear vies de representació, específiques per a joves, amb la finalitat que el jovent s’impliqui en la vida quotidiana de la nostra ciutat.

4- Implementar espais per fomentar la dinamització i la cohesió del teixit associatiu.

5- Potenciar l’oferta formativa per a donar resposta a les necessitats actuals dels joves del nostre municipi.

6- Promoure campanyes de salut juvenil àmplies i pedagògiques per a donar a conèixer temes d’actualitat i de rellevància social.

7- Donar suport i assessorament als joves emprenedors del nostre municipi.

8- Fomentar la reflexió i els valors de la cohesió social entre els joves per integrar les diferents realitats generacionals, socials i culturals.

9- Promoure l’oferta d’activitats recreatives i d’oci de manera variada i repartida al llarg de l’any.

10- Construir una nova política educativa en el lleure en base a activitats innovadores i amb perspectives de futur

Exit mobile version