ERC Roses reclama millores i inversions a la plaça de l’Alegria de Mas Mates

ERC Roses
Alguns dels desperfectes que presenta la plaça de l'Alegria de la urbanització de Mas Mates

Unes millores que els republicans van comprovar que eren necessàries durant la visita que van fer a principis de mes amb veïns de la urbanització de Ma Mates

ERC Roses
Alguns dels desperfectes que presenta la plaça de l’Alegria de la urbanització de Mas Mates

En el ple ordinari del mes de setembre de l’Ajuntament de Roses, celebrat ahir dilluns, en el punt de Precs i Preguntes, ERC va traslladar al govern municipal els problemes i desperfectes que acumula la plaça de l’Alegria de la urbanització de Mas Mates.

Segons el portaveu republicà, Joan Plana, aquesta plaça “necessita unes actuacions que cal fer amb urgència, ja que els jocs infantils de la plaça presenten, en alguns casos, un important estat de deteriorament, les arrels dels arbres sobresurten fent difícil poder caminar per algunes zones, els bancs de pedra estan trencats, no hi ha cap punt d’aigua i, fins i tot, hi ha forats al mig de la pista de jocs, amb la perillositat que això suposa pels més petits”.

Aquesta va ser una de les principals demandes que els republicans varen poder recollir dels veïns de la urbanització durant la visita que van portar a terme a principis d’aquest mes “amb la intenció de traslladar a l’Ajuntament les demandes i les preocupacions que ens fan arribar els veïns durant les visites. Volem que ser una eina útil perquè la realitat de les urbanitzacions no quedi oblidada i que espais com la plaça de l’Alegria, que s’ha anat deteriorant per la deixadesa municipal, no quedin desemparats”.

El regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Josep Maria Masblanch, va respondre que ja “s’ha fet alguna actuació en la  plaça de l’Alegria, però si és necessari es portaran a terme més per arranjar tots els desperfectes”.
Els republicans faran el seguiment d’aquestes actuacions per garantir que, efectivament, es millori la situació d’aquest espai.