ERC Roses surt al carrer per explicar als rosincs l’espoli fiscal que pateix Catalunya

Els republicans rosincs van repartir fulletons explicatius i vendre samarretes al mercat de la verdura i la fruita

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Roses va organitzar ahir, dia 22 de juliol, la parada informativa de la campanya #ProuEspoli al mercat de la fruita i la verdura de Roses.

Els membres de la secció local varem estar repartint fulletons explicatius de l’espoli fiscal que pateix Catalunya i venent samarretes i altre tipus de material de la campanya als conciutadans que es varen acostar al mercat.

El president de la secció local, Carles Trias, ha declarat que “era necessari que des de Roses ens suméssim a aquesta campanya i sortíssim al carrer per explicar a la gent del nostre municipi quina és l’actual situació de Catalunya”. També ha explicat que “La República Catalana ja no és només una sortida possible, és la única sortida que tenim”. Per últim, ha volgut agrair a tots els rosincs que s’han acostat a la parada i, sobretot, a tots els militants i simpatitzants que l’han fet possible.

Pel que fa al desenvolupament de la parada informativa, la secció local fa una molt bona valoració del com s’ha desenvolupat la jornada i de la bona acceptació que ha tingut per part dels molts ciutadans que s’han acostat per escoltar el missatge que els volíem explicar.