ERC Roses viatja a Barcelona per tractar el fenomen del top manta

A Barcelona van mantenir una reunió amb Ernest Maragall, candidat per Esquerra Republicana de Catalunya a l’alcaldia de Barcelona

ERC Roses
Moment de la reunió entre els edils d’ERC Roses i Ernest Maragall

Representants de la Secció Local d’ERC de Roses es van reunir el passat dimecres, 6 de febrer, amb l’Ernest Maragall, candidat a l’alcaldia de Barcelona, per parlar del fenomen del top manta. Una problemàtica que afecta greument amb moltes poblacions del litoral català i que Roses pateix des de fa uns quants anys.

La reunió, a la que van assistir el portaveu republicà a l’Ajuntament de Roses, Joan Plana, acompanyat dels regidors Èric Ibañez i Vero Medina va tenir com a objectiu intercanviar impressions i parlar de possibles línies d’actuació des del món municipal.

Unes línies d’actuacions que els edils de Roses volen continuar estudiant i poder concretar noves reunions de treball amb Barcelona i amb representants d’altres municipis afectats.
Des d’ERC Roses han assenyalat que “estem preocupats i fermament compromesos amb aquest tema i volem afrontar-lo amb rigor, generant complicitats i fugint de la demagògia. No hi ha cap solució màgica, però tampoc cap excusa per rendir-se”.

Després de la reunió, Plana va assenyalar que el topa manta “genera importants afectacions en temes com la gestió de l’ocupació de la via pública i el comerç, a més d’un important problema social per la realitat en la que viu la gent que practica aquesta venda ambulant irregular. Per això”, va afegir, “volem garantir la dignitat i l’accés a una vida en condicions de totes les persones, un comerç legal i regulat i evitar la saturació de l’espai públic, i amb aquest objectiu continuarem treballant.”