Nadal a Roses

ERC-SOM Roses diu NO a enviar els gossos de Roses a la gossera comarcal

Segons un comunicat fet públic pels republicans rosincs la gossera comarcal, ubicada a Figueres, ha generat molta polèmica pel que fa al tracte dels animals

La gossera comarcal de l’Alt Empordà ha protagonitzat moltes polèmiques sobre el seu funcionament, cosa que ha fet molts Ajuntaments com per exemple el de Figueres i Castelló d’Empúries hagin deixat de treballar-hi.

Segons ha explicat el portaveu republicàJoan Plana “A la passada legislatura, amb un conveni en vigor, vam procurar no enviar-hi cap gos trobat a Roses”.

Ara que el conveni acabava era el moment d’apostar fer un concurs públic perquè sigui una entitat protectora d’animals que se’n faci càrrec, “però la sociovergència ha optat per l’opció fàcil”, assenyalen des de la secció local d’Esquerra Republicana.

Així mateix, Plana ha explicat que “vam votar en contra de la proposta perquè volem que els gossos de Roses estiguin en mans de gent que estimi els animals, garanteixi el seu benestar i treballi perquè tornin amb les seves famílies o en trobin una on ser feliços”

Aquesta decisió suposa un retrocés important en les polítiques de benestar animal que es van impulsar en els últims 4 anys. Un retrocés que se suma a d’altres que “ja hem viscut en només dos mesos en àmbits importants com el compromís amb la sostenibilitat mediambiental, les polítiques d’igualtat o l’ús oficial de la llengua catalana”, asseguren els republicans de Roses.

ERC-SOM Roses