Programa d'activitats del CAR Jove de Roses

ERC-SOM Roses diu no a uns pressupostos que són un pas enrere en qüestions que són crucials pel futur de Roses

Ajuntament de Roses
La regidora d'ERC-SOM Roses, Vero Medina, durant la seva intervenció

“No podem ser còmplices d’una gestió que està fallant als nostres ciutadans i ciutadanes”, va afirmar la regidora d’ERC-SOM Roses, Vero Medina

En el ple de pressuposts d’aquest passat dilluns el grup municipal d’ERC-SOM Roses ha defensat el posicionament en contra d’un pressupost municipal pel 2024 que “ha fet passos enrere en qüestions que són crucials pel futur de Roses”.

Segons ha explicat la regidora Vero Medina, encarregada d’argumentar el vot “la promoció de la llengua catalana, el compromís amb el país, la diversitat i qualitat de l’oferta cultural, les polítiques socials, la lluita contra el canvi climàtic o el benestar animal són renúncies evidents, tot això, complementat amb un augment de les ordenances fiscals, destacant un augment del 50% a la taxa de les escombraries que només serveix per fer pagar més a la ciutadania a canvi de contaminar més”.

Medina ha afegit que “per nosaltres, el resum d’aquests mesos és: menys cultura, més demagògia i tot plegat a un cost superior per les butxaques de la ciutadania. Creiem poder dir sense complexos que això NO és el que la gent va votar, i no és el futur que mereixem. Nosaltres defensem que cal avançar cap a una millora de la recollida selectiva per abaratir el cost del servei de residus, no fer pagar més a la ciutadania a canvi de contaminar més, i també defensem l’objectiu de la gratuïtat de la llar d’infants perquè creiem fermament en els beneficis socials i familiars de l’educació entre els 0 i els 3 anys. Això no només és una inversió en els nostres fills i filles, sinó també en el futur de Roses”.

La situació actual que viu el municipi, assegura Medina, “decep a molta gent, com també decep al nostre grup i amb la mateixa rotunditat que manifestem avui la nostra oposició, reafirmem que ERC-SOM Roses continuarà treballant pel benestar de tots, i per un futur millor per a Roses”. La regidora d’Esquerra ha conclòs que “estem compromesos amb aquesta ciutat que estimem tant i amb la confiança de tanta gent que hi continua creient”.