ERC-SOM Roses proposa la creació de la Regidoria de la Gent Gran

L'alcaldable d'ERC-SOM Roses anunciant a la gent gran de la Casa del Mar la seva proposta

Amb aquesta nova Regidoria, ERC-SOM Roses busca millorar l’eficiència de les polítiques de gent gran i garantir que tinguin tota l’atenció i protagonisme que mereixen en l’agenda del govern municipal

En una visita al Casal d’Avis de Roses, a la Casa del Mar, convidat pels propis membres de l’entitat per tal de conèixer les polítiques envers la gent gran, l’alcalde Joan Plana, acompanyat de la regidora d’Acció Social, Esther Bonaterra, va anunciar la proposta de “la creació de la regidoria de la Gent Gran amb l’objectiu de donar resposta a les demandes concretes i diferenciades del col·lectiu en temes com l’espai públic, la salut, l’activitat cultural, la festiva i l’atenció a la ciutadania”.

Amb la finalitat de representar totes les perspectives, visions i necessitats de Roses, ERC-SOM Roses vol incloure les inquietuds i les demandes específiques de la gent gran del municipi, donant veu al col·lectiu i aconseguir així una Roses amable i segura.

El candidat d’ERC-SOM Roses a l’alcaldia va explicar que “volem continuar treballant per representar les diverses inquietuds i necessitats de tots els ciutadans i ciutadanes de Roses, inclosos els més grans, i d’aquesta manera seguir construint una ciutat millor per a tothom”.

Segons va manifestar Joan Plana, “estem compromesos a treballar per un envelliment actiu i a enfocar les polítiques de gent gran des de la perspectiva moderna que els nous temps reclamen, -per afegir el candidat republicà- “que amb els avenços en salut i els canvis socioculturals, les necessitats i les expectatives de la gent gran han evolucionat i des d’ERC-SOM Roses creiem que és important adaptar els programes esportius, socials, culturals i sanitaris a aquesta realitat.

La proposta de la Regidoria de la Gent Gran té com a objectiu principal coordinar les polítiques dirigides a aquest col·lectiu i promoure la col·laboració interdepartamental dins de l’Ajuntament.

Amb aquesta iniciativa, ERC-SOM ROSES busca millorar l’eficiència de les polítiques de gent gran i garantir que tinguin tota l’atenció i protagonisme que mereixen en l’agenda del govern municipal.

A més, aquesta regidoria actuarà com a referent i porta d’entrada per a les entitats locals del sector i altres institucions del sector.

 

Exit mobile version