Suquet de peix de Rose

ERC vol desmentir el pacte amb Gent del Poble publicat en un mitjà de comunicació

Els republicans de Roses volen deixar clar que, de moment, no han pactat amb cap força política

ERC RosesEl president d’ERC Roses, Joan Plana, vol desmentir una notícia que ha aparegut publicada en un mitjà de comunicació aquesta setmana. Tot i que ha preferit no desvetllar el nom de la publicació, sí que ha volgut deixar clar que no és cert que els republicans hagin presentat cap pacte amb Gent del Poble durant l’assemblea que van celebrar aquesta darrera força política al passat 27 de març. en què assegurava que l’acte de GDP del passat 27 de març va ser la presentació d’un pacte entre ERC i GDP per el 2015.

ERC DESMENTEIX LES INFORMACIONS PUBLICADES RESPECTE ELECCIONS DE 2015

ERC treballa per una candidatura plural, però no s’ha establert cap pacte

Roses, 3 d’abril de 2014

En relació a la informació publicada en els darrers dies, en que s’informa del pacte al qual suposadament va arribar amb una altra formació, ERC Roses vol informar que:

  • Desmenteix que hagi arribat a cap acord amb cap altra formació per les pròximes eleccions municipals de 2015.
  • Des d’ERC s’està treballant per construir una candidatura plural i manté converses amb persones i col·lectius, però, a data d’avui, encara no s’ha establert cap pacte.

Pel que fa a l’acte realitzat el passat 27 de març a la sala SUF, ERC no va participar en la seva organització i en cap cas es va anunciar cap tipus d’acord de cara al futur que afectés a ERC. 

Joan Plana i Sagué

President d’ERC Roses