Es cala foc a la cuina del col·legi Els Grecs de Roses

Incendi al col·legi Els Grecs de Roses

5 dotacions de Bombers s'han desplaçat fins el col·legi Els Grecs de Roses

Sortosament, el foc a la cuina de Els Grecs ha quedat en un ensurt i no s’ha hagut de lamentar cap dany personal

Incendi al col·legi Els Grecs de Roses
5 dotacions de Bombers s’han desplaçat fins el col·legi Els Grecs de Roses

A les 10:39 els Bombers de la Generalitat a Roses han rebut l’avís d’un incendi al col·legi Els Grecs de Roses. Fins al lloc s’han desplaçat 5 dotacions de bombers, 1 patrulla de la Policia Local i un altra dels Mossos d’Esquadra.

Arribats al centre educatiu els bombers han constatat que “el foc s’ha originat a l’oli de la fregidora que hi ha a la cuina, i la nostra tasca ha consistit, bàsicament en aconseguir apagar l’oli que estava en flames i que no s’escampés el foc a d’altres dependències del col·legi”, ha manifestat el sergent i cap de Guàrdia d’avui dels Bombers de Roses, Joan Perona.

3 treballadors de Els Grecs evacuats al CAP de Roses

L’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, com a responsable del departament de Seguretat Ciutadana, s’ha personat al centre educatiu, i després de finalitzar els Bombers l’extinció de l’incendi ha manifestat que “sortosament tot han quedat en un ensurt i no s’hagut de lamentat cap dany personal”.
Tot que ha hagut danys personals, s’han hagut de portar 3 treballadors del col·legi Els Grecs, com a mesura preventiva, al CAP de Roses al patir un petita crisi d’angoixa, han informat els Bombers.

El escolars menjaran igual al col·legi

Segons ha apuntat Mindan, tot i que la cuina no està operativa a causa del foc, els nens i nenes estudiants del col·legi “tindran servei de menjador, ja que l’empresa que s’encarrega d’aquest servei portarà un catèring”.

Felicitacions per l’evacuació dels nens i nenes

El cap de guàrdia dels Bombers ha volgut “felicitar als treballadors i al personal docent del centre, perquè han fet una tasca exemplar d’evacuació i dels controls dels nens”.

A les 12:02 minuts s’ha donat per extingit l’incendi, el qual es desconeixen les causes del perquè s’ha incendiat l’oli, i que investigaran els Mossos d’Esquadra.