Fira de la Rosa de Roses

Es cala foc a l’exterior de la nau de les carrosses del Carnaval de Roses

Carnaval de Roses 2016
Moment de l'incendi a la porta de la nau on es guarden una 20 de carrosses de Carnaval

Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat van haver d’estar 3 hores per extingir l’incendi, que va cremar 50 m2 de brossa de les carrosses

Carnaval de Roses 2016
Moment de l’incendi a la porta de la nau on es guarden una 20 de carrosses de Carnaval / Foto: Rafa Ortíz

Mentre a l’envelat de la plaça Frederic Rahola celebraven la festa de Dijous Gras, que marcava l’inici del Carnaval de Roses, tres colles, la Bai de Feis, Los +K’s i Missió Possible estaven encara ultimant detalls de decoració de la seva carrossa a la nau gran on es guarden durant tot l’any.

I al voltant de l’una de la matinada “de cop, va entrar el guàrdia de seguretat cridant foc, foc!!, i vam sortir a fora i vam veure que s’estava calant foc a tota la brossa que deixem a l’entrada”, ha manifestat Sergi Cayuela, cap de la colla Bai de Feis.

Tot seguit, ell, en Rafa Ortiz i Josep Lluís Martos i altres persones van agafar els extintors per intentar apagar el foc, mentre Jordi Branco trucava als Bombers.

Carnaval de Roses 2016
Les restes de l’incendi

“I quatre minuts després, perquè van ser molt rapids”, ha assenyalat Cayuela, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat es van presentar a la nau per extingir l’incendi, que no van aconseguir fins les 4 de la matinada, ja que el que cremar van ser una superfície de 50 m2 de brossa de les carrosses, material molt inflamable.

Sortosament no s’ha hagut de lamentar cap dany personal.