Es cala foc al restaurant La Cala de Roses

Incendi restaurant La Cala de Roses

Part superior de la xemeneia del restaurant La Cala de Roses

Tot i l’espectacularitat de l’incendi només ha resultat malmèsa la xemeneia del restaurant

Incendi restaurant La Cala de Roses
Part superior de la xemeneia del restaurant La Cala de Roses

Cap a les 20:30 hores els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’un incendi al restaurant La Cala del carrer Sant Sebastià de Roses.
A causa del sinistre s’han activat 5 dotacions dels bombers, però finalment s’han desplaçat dues del parc de bombers de Roses, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Roses.
Així mateix, el regidor de Seguretat Ciutadana, Àngel Tarrero, que es trobava a la sessió plenària de l’Ajuntament de Roses, ha hagut d’abandonar el ple i s’ha personat al lloc del sinistre per supervisar personalment les tasques d’extinció del foc.
L’incendi, per causes encara desconegudes, s’ha iniciat a la xemeneia del local de restauració, que per la quantitat de greix acumulat, la qual cosa ha provocat que és propagués el foc causant una fumareda de consideració.
Els bombers per extingir el foc i apaivagar el fum han hagut de desmuntar els tubs del conducte de la xemeneia. Al voltant de les 10 de la nit s’ha donat per controlat l’incendi pel qual no s’ha hagut de lamentar cap dany personal.