Es cala foc la sala de comptadors de la llum de l’edifici nº 59 del carrer Cap Norfeu de Roses

Àrea de Seguretat Ciutadana de Roses

Els Bombers treballant a l'edifici sinistrat

Els veïns de l’immoble han estat confinats en els seus habitatges mentre els cossos d’emergència intervenien en el resolució del sinistre patint algun d’ells un atac d’ansietat

A les 9:30 hores d’aquest matí la Policia Local i els Bombers de Roses han rebut l’avís que sortia molt de fum de l’edifici nº 59 del carrer Cap Norfeu de Roses, tot just on hi ha el Centre Mèdic i el supermercat Bon Preu.

5 dotacions dels Bombers i dues patrulles de la Policia Local s’han desplaçat fins al lloc comprovant que la causa del fum era un curtcircuit produït a la sala dels comptadors de la llums, al baixos de l’edifici.

Mentre els cossos d’emergència treballaven en la sala de comptadors els veïns de l’immoble han estat confinats als seus respectius habitatges. “Tot i algun atac d’ansietat d’algun veí davant l’espectacularitat del sinistre, cap ha resultat ferit, i tot ha quedat en un fot ensurt”, ha manifestat el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Plana.  

Al lloc també s’han desplaçat tècnics d’Endesa primer tallar el subministrament elèctric, i després per solucionar l’avaria.  ja que d’algun punt de l’edifici veuen sortir espurnes.

A les 12:30 hores tots els cossos d’emergència han donat per tancat el servei.