Es calen foc dues embarcacions amarrades al Canal de Santa Margarida

Incendi de dues embarcacions a Santa Margarida, Roses
Diferents moments dels treballs d'extinció de l'incendi i l'estat en que va quedar la barca on es va originar el foc

L’incendi s’ha originat aquesta matinada en un de les embarcacions afectant a una segona que estava amarrada al costat

A les 2:48 hores d’aquesta matinada els Bombers de Roses van rebre l’avís que s’havia calat foc en una embarcació amarrada al canal de Santa Margarida (davant els Aiguamolls), al carrer Cap Llarg, nº 37.

Tres dotacions dels Bombers de Roses i Figueres, l’embarcació Salvamar de Salvament Marítim i una patrulla de la Policia Local es van desplaçar al lloc dels fets comprovant que les flames embolcallaven una barca, afectant a una segona que hi havia amarrada al costat.
Els Bombers van prioritzar el des-amarratge de les embarcacions que hi havia a la vora en veure que les flames es propagaven per les amarres, fet que va provocar que l’embarcació sinistrada es soltés i quedés a la deriva, sent remolcada tot seguit per Salvament Marítim.

A les 4:44 hores es va donar per extingit l’incendi i l’embarcació de Salvamar va remolcar la barca, que va quedar molt malmesa, fins a la platja de La Rubina d’Empuriabrava.

A les 5:15 hores, després de remullar per últim cop l’embarcació per assegurar que el foc no tornés a revifar, els Bombers van donar per finalitzat el servei.

Al lloc dels fets també es va desplaçar una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques que, sortosament, no va haver d’intervenir ja que cap persona va resultar ferida ni intoxicada.