Es convoca un nou concurs de cartells del Dia Mundial Sense Tabac

Dia Mundial Sense Tabac

Com cada any, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà organitza aquest concurs que té per objectiu sensibilitzar al jovent sobre els perjudicis del tabac

Dia Mundial Sense TabacL’Organització Mundial de la Salut celebra cada any, pel 31 de maig, el Dia Mundial Sense Tabac, amb la finalitat de sensibilitzar la població sobre els danys per a la salut que comporta el consum de tabac i per tal d’estimular la reflexió al voltant de la necessitat d’evitar la iniciació i el consum entre els adolescents i joves. En aquest sentit el Consell de l’Alt Empordà ha convocat el 18è Concurs Comarcal de Cartells que enguany porta el lema “Que no et fumin… respira”, adaptat de l’original “Tabac i salut pulmonar”.

Aquesta iniciativa es troba inclosa en el marc del programa de prevenció de les drogodependències de la nostra comarca i s’ha convidat a tots els alumnes dels centres d’educació secundària de l’Alt Empordà a participar en aquesta activitat.  Segons les bases del concurs, el guanyador rebrà un premi valorat en 100 euros i el centre al que pertanyi rebrà material educatiu per un valor de 300 euros.

Els cartells participants en el concurs hauran de ser lliurats a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà al carrer Nou 48, de Figueres, abans del proper dijous dia 25 d’abril. La data del lliurament de premis serà el divendres 31 de maig de 2019, a les 13h , a la seu de la institució comarcal.