Es desinfecten a fons tots els vehicles municipals de Roses

Desinfecció dels vehicles municipals de Roses

La desinfecció s'ha portat a terme al dipòsit de vehicles de la Policia Local de Roses

Desinfecció realitzada pel Serveis de Control de Mosquits i que portarà cada setmana als vehicles municipals de Roses mentre duri l’estat d’alarma pel coronavirus

Ahir, a primera hora del matí, el Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i el Baix Ter va portar a terme al dipòsits de vehicles de la Policia Local de Roses, una desinfecció de tots els vehicles municipals. Cotxes, furgonetes i camions tant del cos de seguretat com de la Brigada Municipal, així com els de FADIR i de la Residència Pi i Sunyer van ser els que es van desinfectar completament, tant de la part interior com exterior.

Una de les unitats del Servei de Control de Mosquits està la de control de plagues urbanes, fent desratitzacions, desinfeccions i desinsectacions i en la situació actual d’emergència sanitària pel Covid-19 aquesta Mancomunitat Intermunicipal dona un recolzament a tots els ajuntaments que hi pertanyen, com és el de Roses, per desinfectar tots els vehicles de serveis públics.

Una desinfecció que el Servei de Mosquits realitza molt a fons ja que, per la part interior dels vehicles, empra un gas que es genera amb unes descarregues elèctriques, amb un poder de penetració en llocs on normalment no es pot arribar manualment, mentre que per a la part exterior es desinfecta el vehicle amb un polvoritzador.

Desinfecció setmanal

El regidor de Medi Ambient, Francesc Giner, ha assegurat que “en formar part Roses de la Mancomunitat del Servei de Control de Mosquits, aquesta desinfecció es portarà amb un periodicitat setmanal mentre duri l’estat d’alarma pel coronavirus”.

Un total de 16 vehicles van ser els que es va desinfectar el Servei de Control de Mosquits.