Es desprèn parts d’una barana d’un edifici de 40 apartaments de Santa Margarida i han de desallotjar als veïns

Es desprèn una barana en un edifici de Santa Margarida

A la imatge gran com en la foto detall es pot veure la part de la barana que s'ha després i que posteriorment els Bombers han enretirat en la seva totalitat

Tot i el despreniment no s’ha hagut de lamentar cap d’any personal

Poc abans de les 15:42 hores tant la Policia Local com els Bombers de Roses han rebut l’avís que una part de la barana d’un edifici, ubicat al nº 40 de l’Avinguda de la Platja de Santa Margarida, s’havia després caient a la via pública. Sortosament en aquell moment no hi passava ningú pel carrer i no s’ha hagut de lamentar cap dany personal.

Al lloc dels fets s’han desplaçat 3 dotacions dels Bombers i 4 patrulles dels agents municipals, els quals han fet desallotjar als veïns dels 40 apartaments en previsió que l’edifici no patís cap dany en la seva estructura.

Mentre la Policia Local ha balisat la zona i han tallat la circulació del trànsit rodat en el dos sentits de la marxa, els Bombers s’han enfilar fins la barana malmesa per enretirar les parts de la barana que s’havien després, però que no havien caigut i han demanat l’assistència de l’arquitecte municipal per a que valorés la urgència de l’actuació que s’havia de portar a terme, el qual ha demanar que s’enretirés la totalitat de la barana, i a part d’això ha constatat que no havia cap actuació urgent a fer en quant a la seguretat dels vianants.  

Del succés s’ha passat un informe al departament d’Urbanisme per a que valori si caldrà renovar totes les baranes de l’edifici, ja que la contracció a l’hivern i la dilatació a l’estiu podria haver deteriorat la qualitat dels sòcols malmetent-los.

A les 16 hores, tant la Policia Local, que ha permès al veïns entrar a les seves cases, com els Bombers, han donat per finalitzat aquest servei de despreniment.