Es posa en marxa el Comitè d’Ètica de l’Àrea de Benestar del Consell Comarcal

Consell Comarcal de l'Alt EmpordàA finals del mes passat es va posar en marxa el treball del Comitè d’Ètica de l’àrea de Benestar del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. Aquest Comitè, que reuneix un grup de professionals de l’àrea, té com a finalitat reflexionar sobre l’ètica aplicada a la intervenció social. Aquest treball es va iniciar el mes de juny passat amb unes sessions de formació per als professionals.

El Dr. Joan Canimas, filòsof i membre de l’Observatori d’Ètica Aplicada del Campus Arnau Escala de Girona és la persona encarregada de conduir i coordinar les sessions del Comitè d’Ètica del Consell Comarcal de l’Alt Empordà que tenen com a finalitat introduir la reflexió sobre les qüestions ètiques que genera la pràctica professional, per tal de posar en marxa processos que facilitin la implementació de l’ètica aplicada als casos detectats.

Des del mes de setembre i fins al mes de juny de l’any que ve s’han programat diverses sessions de treball en el decurs de les quals es tractaran diversos problemes ètics identificats pels professionals en el seu treball quotidià.