Es posa la llavor per crear la Fundació Esportiva Roses, entitat que acolliria tots els clubs esportius de la Vila

A.E. Roses

Jugadors, entrenadors, delegats i directiva de l'A.E.Roses de la temporada 2014-15 / Foto: arxiu

El president de l’A.E. Roses, Sergi López, té el projecte d’englobar tots els clubs esportius de la Vila sota una mateixa entitat, la Fundació Esportiva Roses

A.E. Roses
Jugadors, entrenadors i directiva de l’A.E.Roses de la temporada 2014-15 / Foto: arxiu

Tot els clubs esportius de Roses dins d’una mateixa marca o entitat, la Fundació Esportiva Roses, aquest és el projecte que s’ha marcat el president de l’A.E. Roses, Sergi López, “en benefici de la formació esportiva de la mainada del municipi, i arribar a ser un model en aquest sentit, a la comarca i la província de Girona”.

Per aquest motiu, López ha assegurat que ja ha parlat amb alguns representants d’altres clubs, “com per exemple, el president del Base Roses, en Baldiri Ricart, el qual s’ha mostrat molt receptiu a la proposta”, i la seva intenció és mantenir converses amb els responsables de les altres entitats esportives de Roses per saber que hi pensen del fet d’acollir sota una mateixa marca a tots els clubs, ja que el projecte del president de l’A.E. Roses és això, acollir sota el mateix escut, sota la mateixa, la Fundació Esportiva Roses a tots els clubs esportius de la Vila, ja sigui de futbol, bàsquet, esports nàutics

Una llavor per a la creació d’aquesta macro entitat, que ha sembrat Sergi López arran de la crisi, afegida a la reforma fiscal del govern central, que afecta molt negativament, econòmicament parlant, a molts clubs esportius d’arreu Catalunya, tant és així que a data d’avui “només pel que respecta al futbol han plegat 400 clubs a tota la Catalunya”, va afirmar López.

Cloenda de la temporada de l’A.E. Roses amb la final de la Champions League

La cloenda de la temporada de l’A.E. Roses es va fer dissabte passat a la sala annexa del Pavelló Esportiu Municipal, ja que “vam fer la promesa que si el Barça arribava a la final posaríem una pantalla gegant per veure el partit mentre sopàvem i posaríem també inflables al camp per la mainada”, va dir el president, el qual va definir la temporada 2014-15 de futbol “com a molt positiva”, tot i que dels 6 anys que porta presidint el club “ha estat l’any més dur i el que se m’ha fet més llarg, però és en el que me’n porto les millors sensacions de cares al futur”.
Un futur en el que, segons López, l’esport de Roses “pot donar un gir i un canvi important per a la mainada en la seva formació esportiva”.

Baixar a Tercera Catalana o continuar a Segona depèn de l’Unió Esportiva Camprodon

Pel que respecta al tema esportiu, el primer equip de l’A.E. Roses no sap actualment si la temporada vinent continuarà militant a 2ª Catalana o baixarà a tercera. Tot depèn del que faci el’Unió Esportiva Camprodon, que com a subcampió del Grup 1 s’està jugant la fase de promoció d’ascens a Primera Catalana contra l’Unió Esportiva Vista Alegre, de Castelldefels. Per la normativa del descensos compensats si el Camprodon puja de categoria deixarà la seva plaça a l’equip de Roses, i si no aconsegueix arrossegarà a l’A.E. Roses a Tercera Catalana.

I no se sabrà fins dissabte si els rosincs mantenen la categoria, que és quan el Camprodon visita el camp del Vista Alegre en el segon partit de l’eliminatòria per defensar un 2-1 aconseguit en el primer partit.