Suquet de peix de Rose

Es posen en funcionament els serveis públics de WC de Roses a la via pública

Serveis públics de WC de Roses
Un dels 5 mòduls de WC que han entrat en funcionament aquesta setmana a Roses

En total s’han tornat a instal·lar 5 mòduls ubicats al pàrquing de l’Hotel Marítim, al passeig Beas de Segura, a la rambla Riera Ginjolers, al pàrquing de la ronda Miquel Oliva i Prat, i a les pistes de petanca i l’skate, al Vial Nord

Aquesta setmana han entrat en funcionament els mòduls de WC situats a les platges i espais de gran afluència de públic de Roses. El servei ofereix 5 equips de lavabo automàtics i auto rentables que funcionen de 7 a 23 hores i altres 3 mòduls de majors dimensions, amb servei de neteja i vigilància a càrrec d’operaris, amb horari ininterromput de 10 a 20 hores. 

L’empresa municipal ROSERSA és l’encarregada de la gestió d’aquests serveis situats en diferents punts estratègics de la població que compten amb una important afluència de públic i vianants, especialment durant els mesos d’estiu.

Els cinc mòduls automàtics estan situats al pàrquing de l’Hotel Marítim, al passeig Beas de Segura, a la rambla Riera Ginjolers, al pàrquing de la ronda Miquel Oliva i Prat i a les pistes de petanca i l’skate, al Vial Nord. Funcionen ininterrompudament de 7 a 23 hores i tenen un preu de 0,50 € (pagament amb monedes).

Per la seva banda, els tres mòduls situats a la platja de la Perola, a la platja Nova i a la platja de Santa Margarida (a l’alçada de la Travessera de la Gola de l’Estany), compten cadascun d’ells amb 4 WC, un habilitat per a persones amb mobilitat reduïda. El seu horari d’obertura és de 10 a 20 hores i compten amb personal de neteja. El seu preu és també de 0.50 € i només accepten pagament amb targeta bancària i sistemes vinculats amb un compte bancari (telèfon mòbil, rellotge…).